Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Ανακοίνωση της Αριστερής Παρέμβασης Οδοντιάτρων Ιωαννίνων

Συνάδελφοι, μπροστά στην τραγική οικονομική κατάσταση που έχουμε οδηγηθεί από τους γερμανο-τσολιάδες των κυβερνήσεων Παπανδρέου-Παπαδήμου, αλλά και των σημερινών κυβερνητικών σαλτιμπάγκων της τρόϊκας εσωτερικών Ν.Δ.-ΔΗΜ.ΑΡ.-ΠΑ.ΣΟ.Κ., μαζί με τα τρισάθλια δεκανίκια τους την Βρυξελιώτικη Νεοφασιστική ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ο λαός βρίσκεται σε ένα ιστορικό δίλλημα που πρέπει να απαντήσει.
Ή θα σκύψει το κεφάλι ταπεινωμένος, εξαθλιωμένος, φοβισμένος και θα περάσει η κανιβαλική επίθεση του κεφαλαίου-Ε.Ε.-Δ.Ν.Τ.-Κυβέρνησης οδηγούμενοι έτσι σε μια ιστορική κοινωνική τραγωδία ή θα σπάσει το μαύρο μέτωπο δημιουργώντας ρωγμές και ανατρέποντας εν τέλει με ανυποχώρητο αγώνα διαρκείας την τρισάθλια κυβέρνηση του επελαύνοντα κανιβαλικού καπιταλισμού.
Όλοι μαζί, Εργαζόμενοι και Επιστήμονες αυτοαπασχολούμενοι, μπορούμε να τους νικήσουμε. Μπορούμε να μετατρέψουμε το δεκαήμερο 17 με 28 Οκτώμβρη το τελευταίο αυτής της Κυβέρνησης και κάθε επίδοξου διαχειριστή αυτής της πολιτικής με στοχευμένο πρόγραμμα πολιτικής δράσης.
Ανατροπή των άθλιων νέων μέτρων καταστροφής της κοινωνίας, μαζί με τα προηγούμενα μνημόνια.
Ανατροπή των κυβερνητικών σαλτιμπάγκων της Τρόικας εσωτερικού Ν.Δ.-ΠΑ.ΣΟ.Κ.-ΔΗΜ.ΑΡ.
Άμεση διεκδίκηση την μονομερή διαγραφή του χρέους που μας έχουν επιβάλει οι τοκογλύφοι δανειστές έλληνες και ξένοι
- Έξοδο της χώρας από το ευρώ της εξαθλίωσης και την λαομίσητη Ε.Ε. των τραπεζιτών, την απαγόρευση των απολύσεων και την προστασία των ανέργων, με παράλληλη άμεση αποκατάσταση των μισθών και των συντάξεων στα επίπεδα του 2009.
- Προστασία του πολυτιμότερου κοινωνικού κεφαλαίου, τους νέους.
- Αποτρέποντας το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου της χώρας.
- Εθνικοποιώντας άμεσα δίχως αποζημίωση των μετόχων τον επιχορηγούμενο με δημόσιο χρήμα Ιδιωτικό Τραπεζικό Τομέα και τις μεγάλες επιχειρήσεις στρατηγικής σημασίας, λειτουργώντας τες με εργατικό και λαϊκό έλεγχο του οργανωμένου λαού.
- Φορολογία του μεγάλου κεφαλαίου.

Η Υγεία του Λαού δεν είναι εμπόρευμα και προνόμιο, αλλά δικαίωμα και Δημόσιο Αγαθό.

Το Μέλος του Δ.Σ. του Ο.Σ.Ι.
Σταχούλης Σπύρος
6972848107