Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Super league: ΠΑΣ Γιάννινα – Πλατανιάς 0 – 0

Πρώτος βαθμός για τους νεοφώτιστους
Mετριότατο το θέαμα σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά ο νεοφώτιστος Πλατανιάς έφυγε με την ισοπαλία 0-0 από τους Ζωσιμάδες στο πρώτο παιχνίδι της ιστορίας του στη Superleague.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα θέλησε να μπει δυναμικά στον αγώνα απέναντι στον Πλατανιά και τα κατάφερε, αφού προσπάθησε να αναπτυχθεί και είχε την υπεροχή, αλλά και την κατοχή της μπάλας.
Το μηδέν, όμως έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, αφού οι φάσεις ήταν λίγες και το σουτ του Γεωργίου στο 30ο λεπτό το μπλόκαρε ο Κηπουρός, χωρίς πρόβλημα, όπως και το σουτ του Τζάνη έξω από την περιοχή στο 44ο λεπτό.
Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 54ο λεπτό ο ΠΑΣ έχασε μεγάλη ευκαιρία, με τον Κηπουρό να λέει και πάλι «όχι», αυτή τη φορά σε σουτ του Ντε Βινσέντι.
Οι γηπεδούχοι αύξησαν την πίεσή τους, χωρίς ωστόσο, να μπορέσουν να δημιουργήσουν κάποια απειλητική φάση μπροστά στην εστία του Πλατανιά, με το 0-0 να σφραγίζει τις προσπάθειες των δύο ομάδων.
ΠΑΣ Γιάννινα (Χριστόπουλος): Φεκρούς, Ντάσιος (85′ Κεϊτά), Πάντος, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Λίλα, Πατσατζόγολου (78′ Τσουκαλάς), Τζάνης (64′ Βίλα), Γεωργίου, Ντε Βινσέντι, Ίλιτς
Πλατανιάς (Χατζηνικολάου): Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Κανακούδης, Τζανής, Ποτουρίδης, Κάλαϊζιτς (71′ Γκονζάλες), Αγκιλέρα, Αναστασάκος (90′ Μιρτσέτα), Μαραγκουδάκης, Ουκάρ, Ουντότζι (90′ Μαρτσάκης).