Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Συναυλία του Ηπειρώτη Μουσικοσυνθέτη Τάσου Κατοπόδη ''Ένα πακέτο Ελλάδα'', το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012, ώρα 20:30, στο θέατρο ''Σάρας'' Μαρκοπούλου Μεσογαίας

Ο Ηπειρώτης Μουσικοσυνθέτης και Τραγουδιστής Τάσος Κατοπόδης, με το δεκαμελές μουσικό του συγκρότημα, παρουσιάζει σε συναυλία στο Θέατρο ''Σάρας'' στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας Αττικής, το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012, ώρα 20:30 την μουσική παραγωγή του ''Ένα πακέτο Ελλάδα''.
''Ένα πακέτο Ελλάδα'', γεμάτο τραγούδια που αγαπήσαμε, αλλά και δικές του δημιουργίες που αρέσουν πολύ.
Η συναυλία θα δοθεί σε ένα από τους ωραιότερους και πλέον σύγχρονους καλλιτεχνικούς χώρους της Αττικής που είναι το θέατρο ''Σάρας'' στο Μαρκόπουλο της Μεσογαίας Αττικής, που οι ειδικοί το συνιστούν για μουσικές συναυλιακές παραστάσεις.
Τιμή εισιτηρίου 5 ευρώ.
Μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια και τις πωλήσεις των προσωπικών δίσκων του Τάσου Κατοπόδη, που θα λάβει χώρα, σε μπαζάρ στην είσοδο του θεάτρου, θα διατεθεί για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Μαρκοπούλου.
Την συναυλία συνδιοργανώνουν, η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (ΚΔΕΜ) και η Αστική Πολιτιστική μη κερδοσκοπική εταιρεία ''Περί Αυλών και Οργάνων''.

Δείτε το τραγούδι, για τη συναυλία ''Ένα πακέτο Ελλάδα''.
http://www.youtube.com/watch?v=bNPjaT5jbBQ