Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΟΣ: Οι κάτοικοι του Άνω Καλαμά απόλαυσαν ένα από τα καλύτερα θεατρικά έργα που παίχτηκαν στην περιοχή τα τελευταία χρόνια

Με μεγάλη επιτυχία η Θεατρική Ομάδα Ραφτανιτών (Θε.Ο.Ρα.) παρουσίασε χθες το βράδυ το θεατρικό έργο  «Το 6ο πάτωμα» του Αλφρέ Ζερί στο Δημοτικό Σχολείο Παρακαλάμου.

Μικροί και μεγάλοι από την περιοχή του Άνω Καλαμά γέμισαν από νωρίς το χώρο του σχολείου και απόλαυσαν μια υπέροχη παράσταση.
Κατά γενική ομολογία ήταν ένα από τα καλύτερα θεατρικά έργα που έχουν παιχτεί στην περιοχή τα τελευταία χρόνια στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου.
Ήταν ένα ευχάριστο έργο βγαλμένο από τη ζωή, το οποίο παρουσίαζε την καθημερινότητα των ανθρώπων που ζουν στο έκτο πάτωμα μιας πολυκατοικίας στο Παρίσι την περίοδο του Μεσοπολέμου.
Το έκτο πάτωμα σφύζει από ζωή!
Οι ένοικοι του είναι ένα πλήθος ακραίων και ανόμοιων χαρακτήρων.
Η κουτσομπόλα, ο τρακαδόρος, ο τίμιος, η ρομαντική, ο επιπόλαιος, ο σοβαρός, η τσαχπίνα, η πονηρή, η μυστηριώδης και άλλοι.
Άνθρωποι που θα μπορούσαν να ζουν οπουδήποτε και σ΄ οποιονδήποτε χρόνο, τσακώνονται, ερωτεύονται, κάνουν λάθη, γελούν, χορεύουν, τραγουδούν κι εντέλει ζουν!!!
Το υποκριτικό του ταλέντο ξεδίπλωσαν με μεγάλη επιτυχία οι συνδημότες «ηθοποιοί» κ.κ. Σπύρος Υφαντής και ο Αντιδήμαρχος Άνω Καλαμά Γκόγκος Χρήστος.