Τρίτη 29 Μαΐου 2012

ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ: Συνελήφθη 29χρονος αλλοδαπός για κατοχή και εμπορία μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών

Κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, που υπερβαίνει τα 154 κιλά!!!


Συνελήφθη, σήμερα (29.05.2012) το πρωί στη Φιλιππιάδα Πρέβεζας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, 29χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, για κατοχή και εμπορία πάνω από (154) κιλών κάνναβης.
Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, εντόπισαν σήμερα νωρίς το πρωί στην Ιόνια Οδό στο ύψος της Φιλιππιάδας Πρεβέζης, ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο να κινείται ύποπτα.
Ο οδηγός του οχήματος, αντιλαμβανόμενος την παρουσία αστυνομικών, ανέπτυξε ταχύτητα, προκειμένου να διαφύγει. Ακολούθησε καταδίωξη, κατά τη διάρκεια της οποίας το όχημα, λόγω υπερβολικής ταχύτητας, προσέκρουσε σε διαχωριστική νησίδα στον Κόμβο Καμπής, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί.
Στη συνέχεια, ο οδηγός εγκατέλειψε το όχημα και τράπηκε σε φυγή πεζός σε παρακείμενη αγροτική έκταση, όπου μετά από πεζή καταδίωξη, συνελήφθη από τους αστυνομικούς.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο, καθώς επίσης και στην κατοχή του 29χρονου δράστη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
εκατόν σαράντα πέντε (145) δέματα κάνναβης, συνολικού βάρους (154) κιλών και (900) γραμμαρίων.
το χρηματικό ποσό των τριακοσίων (300) ευρώ.
Επίσης, κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά των ναρκωτικών ουσιών.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας.