Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Εξετάστηκαν τα προβλήματα του μεταφορικού έργου των λεωφορείων στην Π.Ε. Ιωαννίνων

Μετά από πρόσκληση του Αντιπεριφερειάρχη, αρμόδιου για θέματα Μεταφορών – Επικοινωνιών κ. Γιάννη Καραμπίνα πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι σύσκεψη με αντικείμενο τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στα δρομολόγια τους τα υπεραστικά και τουριστικά λεωφορεία στην Π.Ε. Ιωαννίνων.

Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των μεταφορικών φορέων, Δήμων, της Τροχαίας και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων κ. Δ. Δημητρίου.
Έγινε ευρεία ανταλλαγή απόψεων, καταγραφή των προβλημάτων που εντοπίζονται κατά περιοχή και κατατέθηκαν διάφορες προτάσεις για την ασφάλεια και τη βελτίωση του μεταφορικού έργου. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στα μέτρα που πρέπει να λαμβάνονται για τη μεταφορά των μαθητών προς και από τα σχολεία, έργο που από το νέο χρόνο αναλαμβάνουν οι δήμοι.
Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιάννης Καραμπίνας, μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης, τόνισε ότι έγιναν χρήσιμες επισημάνσεις και εκφράστηκαν απόψεις για την όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού και τη διευκόλυνση του έργου των υπεραστικών και τουριστικών λεωφορείων. Ανάλογες συσκέψεις θα πραγματοποιηθούν και στις άλλες περιφερειακές ενότητες της Ηπείρου.


ΠΗΓΗ: http://www.php.gov.gr