Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: «Δεν δικαιούνται να ασκούν κριτική οι πρωτοκλασάτοι του ΠΑΣΟΚ»

Σφοδρά πυρά κατά στελεχών και Παπαδήμου!



Πυρά εξαπέλυσε στα μέλη της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου ο κ. Γιώργος Παναγιωτακόπουλος μιλώντας στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, έκανε λόγο για στελέχη που ακόμα και την ώρα της συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου στέλνουν μηνύματα στους δημοσιογράφους.
Ο κ. Παναγιωτακόπουλος αναφέρθηκε ακόμα στους «πρωτοκλασάτους» που έπαιρναν μέρος στις αποφάσεις και οι οποίοι δεν δικαιούνται να ασκούν κριτική, ενώ ταυτόχρονα ζήτησε την σύγκληση Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ.
Αναφερόμενος στον κ. Παπαδήμο, ο κ. Παναγιωτακόπουλος είπε ότι είναι πρωθυπουργός της Μέρκελ, ότι θέλει να κυβερνά χωρίς αμφισβήτηση και ότι θέλει να εμφανίζεται μαζί με τα στελέχη της κυβέρνησης ότι «οι αυθεντίες είναι εκεί και όλοι οι άλλοι είναι «τίποτα».
Ο κ. Παναγιωτακόπουλος φέρεται να ανέφερε ότι στην παραπάνω περίπτωση ο Ανδρέας Παπανδρέου θα έλεγε «η δημοκρατία στο απόσπασμα με κοινοβουλευτικό μανδύα». Από την μεριά του ο κ. Γιώργος Παναγιωτακόπουλος με αφορμή την αποστροφή του κ, Κακλαμάνη έκανε λόγο για στελέχη που ακόμα και την ώρα της συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου στέλνουν μηνύματα στους δημοσιογράφους.