Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Διαγόρας - ΠΑΣ Γιάννινα 0-1

Παρά την ταλαιπωρία που υπέστη για να αφιχθεί στη Ρόδο, ο ΠΑΣ Γιάννινα πέρασε ένα ευχάριστο απόγευμα κόντρα στον Διαγόρα και πήρε εύκολα το εισιτήριο για τους "16" της διοργάνωσης.

Οι "ταύροι" προηγήθηκαν μόλις στο 5ο λεπτό με προβολή του Κουέβας, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Κυριάκου.

Στο υπόλοιπο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου, η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη έχασε ουκ ολίγες κλασικές ευκαιρίες για να "κλειδώσει" την πρόκριση, με σημαντικότερη αυτή του 36ου λεπτού, όταν η εκτέλεση του εμμέσου φάουλ από τον Κυριάκο κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Πονηρού. Εξάλλου, ο ΠΑΣ απείλησε με κεφαλιά-ψαράκι του Μιχαήλ, με κοντινή προβολή του Κώτσιου και με κεφαλιά του Γεωργίου.
Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, κρατώντας τους παίκτες του Διαγόρα μακριά από την εστία του Κηπουρού.
Διαγόρας (Μιχάλης Τσιβρινής): Πονηρός, Αυγενικού, Ματεντζίδης, Πουλόπουλος, Παπαδημητρίου, Μουσταφίδης, Μπακάλης, Καρπαθάκης, Χατζηκοσμάς, Μπαούρης, Λερογιάννης.

ΠΑΣ Γιάννινα (Άγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Τζημόπουλος, Κώτσιος, Πατσατσόγλου, Σκαρντοβέλι, Ανδράλας, Ντάσιος, Κυριάκος, Σκούφαλης, Βάντερσον, Κουέβας.