Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Πίστη σε αγωνιστική ανάκαμψη

Το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο περιμένουν οι ιθύνοντες του συλλόγου να ξεδιπλώσει στον αγωνιστικό χώρο ο Αγροτικός Αστέρας. Η ομάδα του Παρακαλάμου μετρά έξι συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα, κάτι το οποίο έχει φέρει πίσω βαθμολογικά την ομάδα, ενώ έχει επιπτώσεις και στη ψυχολογία των ποδοσφαιριστών.

Βέβαια, σε κάποια παιχνίδια, η τύχη είχε γυρίσει την πλάτη στην ομάδα, ενώ παράλληλα στις περισσότερες αναμετρήσεις ο Αγροτικός Αστέρας δεν παρατάχθηκε πλήρης στον αγωνιστικό χώρο. Αντίθετα, πάντα απουσίαζαν βασικοί παίκτες λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.
Αυτά όμως, όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα προσπαθούν να τα αφήσουν στο παρελθόν και έχουν στραμμένη την προσοχή τους στα παιχνίδια που ακολουθούν, ώστε να ξαναφέρουν την ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Πανφρουριακό (σ.σ. το αποτέλεσμα σε άλλη σελίδα).
Πολύ θετικό πάντως είναι το γεγονός πως η διάθεση δε χάθηκε από κανέναν, όπως αποδεικνύεται και από την πολύ καλή προσέλευση στις προπονήσεις.
Αυτό φυσικά ευχαριστεί ιδιαίτερα τόσο τη Διοίκηση όσο και την τεχνική ηγεσία, που αισιοδοξούν ότι στο τέλος ο Αγροτικός Αστέρας θα φέρει εις πέρας την αποστολή του και ο στόχος της πεντάδας να γίνει απτή πραγματικότητα.
Στα αγωνιστικά, τώρα, ο Ντρίκος (πρόβλημα με το γόνατο) απέχει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, όπως επίσης και οι τιμωρημένοι Σαντεντίν και Ντρουμπάλης που εκτίουν τις ποινές τους. Από την άλλη, κανονικά στους ρυθμούς της ομάδας έχει ενταχθεί ο Χαλδούπης.
Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι η Διοίκηση του Παρακαλάμου καταδικάζει κάθε ρατσιστική επίθεση κατά της ομάδας. Μάλιστα σε περίπτωση που επαναληφθεί παρόμοιο περιστατικό η Διοίκηση δηλώνει αποφασισμένη να κινηθεί δικαστικά κατά ποδοσφαιριστών ή φιλάθλων αντίπαλων ομάδων που υποκινούν τέτοιου είδους επιθέσεις, καθώς επίσης και διαιτητών, αν αυτοί δεν προστατέψουν την ομάδα.


Έφη Μπιδέρη (από την εφημερίδα "ΣΟΥΤ")
ΠΗΓΗ: http://sportsioannina.gr/erasitexniko.html