Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Τ΄ άδεια βαρέλια βροντούν περισσότερο

Είσαι πολύ μικρός Χρηστάκη,για να πεις να παραιτηθεί ο Κύριος Στεργίου και οτι εξαφανίστηκαν όλοι μαζί, παίζοντας με το λογότυπο του συνδυασμού μας.
Ξέρεις προσωπικά ότι, εδώ και είκοσι χρόνια, είμαστε ταγμένοι για τη λύση των προβλημάυων των συνδημοτών μας, θυσιάζοντας το μεροκάματο και μη χάνοντας μια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, της Οικονομικής Επιτροπής ή των Επιχειρήσεων του Δημου, με κριτική, προτάσεις και συνεναίσεις, όπου χρειάζεται.
Τουναντίον Χρηστάκη κάποιοι άλλοι, κρατικοδίαιτοι και συνδικαλιστές, όπως εσύ,παντα πληρώνονται απο δύο φορείς για να παρευρεθούν.
Και να σου αφιερώσω μια παροιμία.[Εκεί που κρέμαγαν οι Καπεταναίοι τα άρματα, (Στεργίου-Βιρβίλης), κρεμούν οι γύφτοι τα νταούλια].

Όσο για σένα Ακάκιε, αρκετά με τις μπούρδες σου.
Για τους Συλλόγους, τόσα ξέρεις, τόσα λες.
Για την προσχώρηση, καλά θα κάνεις να διαβάζεις τα πρακτικά του Δημοτικού Συμβουλίου. Όσο για την παραίτηση του Κυρίου Στεργίου,θα το κρίνει ο ίδιος και όχι ο κάθε πικραμένος.
Την ανυπαρξία έργων της νέας Δημοτικής αρχής στα χωριά μας, λόγω οικονομικής κρίσης, δεν θα την πληρώσει,πιστέυω,η παράταξη του Κυρίου Στεργίου.
Για το παζάρι, υπάρχουν πρακτικά που φαίνεται ότι η παράταξή μας έκανε κριτική για την ειλημμένη απόφαση του κυρίου Καψάλη, ακόμη και για το γιατί δεν έγινε έκτακτο Συμβούλιο για το θέμα αυτό.
Η παράταξη μας είπε ναι, γιατί πρόκειται για ένα έσοδο των 50.000,00 ευρώ, για τον Δήμο μας.
Όπως βλέπεις, απαντάμε όταν μπορούμε, αλλά όχι με ψευδώνυμα, Άκακιε........


ΘΑΝΑΣΗΣ ΦΩΤΙΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΠΩΓΩΝΙΟΥ
ΠΑΡΑΤΑΞΗ [ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ]