Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

ΑΚΑΔΗΜΙΑ «ΕΛΠΙΔΕΣ» ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: Πρωταθλήτρια στο προπαιδικό πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ. Ηπείρου, αφού νίκησε στο τελικό με 2-1 τον Α.Ο. Γιάννινα

 Στις 28-6-2011 ημέρα Τρίτη στο γήπεδο Ανατολής έγινε ο τελικός του ΠροΠαιδικού Πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. ΗΠ, όπου οι “ΕΛΠΙΔΕΣ” ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ επικράτησαν με 2-1 του Α.Ο. ΓΙΑΝΝΙΝΑ και κατέκτησαν επάξια το Πρωτάθλημα για την Ποδοσφαιρική Περίοδο 2010-2011.


Σε ένα γήπεδο κατάμεστο από φιλάθλους έγινε ο τελικός.


Στο Α΄ Ημίχρονο οι “ΕΛΠΙΔΕΣ” ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ είχαν καθολική υπεροχή αποδίδοντας ωραίο ποδόσφαιρο με περίτεχνες φάσεις, συνδυασμούς και δημιουργώντας πέντε (5) κλασικές ευκαιρίες για επίτευξη ενός ή περισσοτέρων τερμάτων, το Ημίχρονο όμως έληξε με σκορ 0-0.


Στο Β΄ Ημίχρονο οι “ΕΛΠΙΔΕΣ” μπήκαν πιο σοβαρά και αποφασιστικά στον αγωνιστικό χώρο και άνοιξαν το σκόρ (1-0) με τον Σιώλο και διπλασίασαν τα τέρματά τους (2-0) με τον ίδιο παίκτη. Προς το τέλος του Τελικού ο Α.Ο. ΓΙΑΝΝΙΝΑ μείωσε το σκορ σε 2-1.


Την απονομή έκανε ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. ΗΠ κ. Βασίλειος Μάντζιος με την παρουσία σύσσωμου του Δ.Σ. κ.κ. Βαρζιώτης, Γείτονας, Κολλιός, Τζαμάκος, Ρουσσάκης.


Οι μικροί ποδοσφαιριστές των “ΕΛΠΙΔΩΝ” πανηγύρισαν με έξαλλους πανηγυρισμούς την κατάκτηση του φετινού Πρωταθλήματος. Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι ίδιοι αθλητές κατέλαβαν την 2η θέση σε Διεθνές Τουρνουά της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ που διεξήχθη από 19-24/6/2011.

Οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να μείνουν “προσγειωμένοι” και να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά που ξεκίνησαν εδώ και έξι (6) χρόνια, υπό τις οδηγίες του Προπονητή τους Κώστα Νάτση γιατί ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος.


Οι παίκτες που αγωνίστηκαν:
Δήμος Αλ., Γιώτης Ορ., Τριάντος Ιωάνν., Καραμπίνας Ιωάνν., Μπάγκας Δημ., Μούτσιος Βαλεντ., Πετούσης Ιάσον., Μασούρας Αλεξ., Ζιώγας Γρ., Σιώλος Ιωάνν., Ρίζος Ρωμ., Κολιάκης Θωμ., Μπουκουβάλας Δημ., Νούτσος Γεώργ., Βαλάκος Λεωνίδ., Λογοθέτης Άρης.