Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: Εκρηκτική η κατάσταση μετά το βιασμό του 12χρονου


Aνεξέλεγκτος και σκληρός πόλεμος έχει ξεσπάσει μεταξύ των λαθρομεταναστών στην Ηγουμενίτσα, μετά το βιασμό 12χρονου Αφγανού από δράστες που δηλώνουν Κούρδοι, αλλά οι αρχές υποψιάζονται πως είναι Ιρακινοί.

Σύμφωνα με το crimesonair, Αφγανοί φέρεται να στρέφονται επιθετικά εναντίον άλλων ομάδων λαθρομεταναστών και η κατάσταση στο δάσος της Ηγουμενίτσας είναι εκρηκτική αλλά και πολύ επικίνδυνη.

Περίπου 900 λαθρομετανάστες εδώ και δυο περίπου χρόνια έχουν κατασκηνώσει σταδιακά στο δάσος του Λαδοχωρίου και η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο.

Το γεγονός έχει προκαλέσει σοκ και αναστάτωση και στη μικρή και κλειστή κοινωνία της Ηγουμενίτσας. Γι' αυτό τις τελευταίες ώρες εντείνονται οι φωνές που ζητούν την χωρίς καθυστέρηση απομάκρυνση των μεταναστών από την πρωτεύουσα της Θεσπρωτίας.

Στο μεταξύ ανακρίνονται από την Ασφάλεια Ηγουμενίτσας διάφορα άτομα, ενώ ο μικρός, που είναι στην Ηγουμενίτσα χωρίς τους γονείς του, εξετάστηκε στα Ιωάννινα από τον Καθηγητή ιατροδικαστικής κ. Θεόδωρο Βουγιουκλάκη, που διέγνωσε πως ο ανήλικος υπέστη ομαδικό βιασμό.

ΠΗΓΗ: http://www.thebest.gr