Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Θ. ΠΑΓΚΑΛΟΣ: «Υπερβολικός ο θόρυβος»


Υπερβολικό χαρακτήρισε ο κ. Θόδωρος Πάγκαλος τον θόρυβο που δημιουργήθηκε ύστερα από τις πρόσφατες τοποθετήσεις του σχετικά με τους δημοσίους υπαλλήλους.
Αμέσως μετά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου και σε συνομιλία του με δημοσιογράφους λέγοντας ότι η γενίκευση που έγινε μετά (σ.σ: από τα ΜΜΕ) ότι όλοι είναι "κοπρίτες" είναι υπερβολική».
Ξεκαθάρισε ότι δεν έχει συναντηθεί με τον πρωθυπουργό συμπληρώνοντας αστειευόμενος: «Μην είστε σίγουροι ότι ο πρωθυπουργός θέλει να με δει».
Αναφερόμενος στις τοποθετήσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου στο press room, o κ. Πάγκαλος ανέφερε: «Ο Γιώργος Πεταλωτής είχε δίκιο. Εγώ δεν μίλησα στην Οξφόρδη με την ιδιότητα του αντιπροέδρου. Άρα δεν απηχούσα θέσεις της κυβέρνησης» είπε προσθέτονρτας πάντως ότι «έχω το δικαίωμα να μιλάω για την Ελληνική Επανάσταση. Δικαιούμαι να λέω τις απόψεις μου».
Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν πρόκειται να κάνει ηρωική έξοδο από την κυβέρνηση, ο κ. Πάγκαλος απάντησε: «Συμφωνώ σε όλα με αυτή την κυβέρνηση. Γιατί να κάνω ηρωική έξοδο; Η κυβέρνηση κάνει πράγματα που εγώ τα στήριζα εδώ και 20 χρόνια».