Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

Συλλήψεις τριών αλλοδαπών για διωκτικά έγγραφα


Συνελήφθησαν, κατά το τελευταίο 24ωρο, από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, τρεις αλλοδαποί, για διωκτικά έγγραφα.
Αναλυτικότερα συνελήφθησαν:
Χθες το απόγευμα στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 40χρονος αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ιωαννίνων, ποινής φυλάκισης (19) ετών και χρηματικής ποινής (75.000) ευρώ, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών (είσοδος, διαμονή και κοινωνική ένταξη υπηκόων τρίτων χωρών στην ελληνική επικράτεια).
Χθες το πρωί στην Άρτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 43χρονος αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θηβών, ποινής φυλάκισης (5) μηνών και χρηματικής ποινής (1.500) ευρώ, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
Χθες το πρωί στην Άρτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, μία 41χρονη αλλοδαπή, διότι σε βάρος της εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θηβών, ποινής φυλάκισης (3) μηνών και χρηματικής ποινής (1.500) ευρώ, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.