Τρίτη 19 Απριλίου 2016

Στην Κύπρο πραγματοποιήθηκε στο διάστημα 16-17 Απριλίου το 25ο International Meeting “Cardiology Today” με τη συμμετοχή της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το 25ο International Meeting “Cardiology Today” πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο, στο διάστημα 16-17 Απριλίου 2016 με τη συμμετοχή της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, καθώς και άλλων Καρδιολογικών Εταιρειών όπως εκείνες της Ρωσίας και του Ισραήλ.
Στο πλαίσιο του συνεδρίου ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής Εταιρείας κ. Pinto και ο Πρόεδρος της Ελληνικής κ. Φούσας αντάλλαξαν επιστημονικές απόψεις σχετικά με την Καρδιολογία, ενώ δεν παρέλειψαν να επικεντρωθούν και σε διεθνή ζητήματα όπως το Προσφυγικό και το Μεταναστευτικό, αλλά και σε θέματα πολιτικών και οικονομικών σχέσεων μεταξύ των χωρών της Μεσογείου, μιας και ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής Εταιρείας είναι Πορτογάλος.

Στη φωτογραφία ο Πρόεδρος της ΕΚΕ, με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής Εταιρείας κ. Pinto, τον πρόεδρο της Κυπριακής Καρδιολογικής Εταιρείας κ. Αντωνιάδη και τον πρόεδρο του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου κ. Αγαθαγγέλου.