Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Εξιχνιάστηκε άμεσα υπόθεση ληστείας, σε βάρος 26χρονου υπηκόου Αφγανιστάν, που διαπράχθηκε χθες το απόγευμα στην Άρτα

Συνελήφθησαν, ως δράστες, πέντε ομοεθνείς του, ηλικίας 26, 24, 26, 21 και 23 ετών

Εξιχνιάσθηκε άμεσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, περίπτωση ληστείας, σε βάρος 26χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Αφγανιστάν, που διαπράχθηκε χθες (26-01-2016) το απόγευμα, στην Άρτα.
Για την υπόθεση αυτή συνελήφθησαν πέντε αλλοδαποί, υπήκοοι Αφγανιστάν, ηλικίας 26, 24, 21, 26 και 23 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα αδικήματα της ληστείας κατά συναυτουργία, παράνομης οπλοφορίας – οπλοχρησίας και επικίνδυνης σωματικής βλάβης.
Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε στο Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, από τον 26χρονο αλλοδαπό, χθες (26-01-2016) το απόγευμα στην Περιφερειακή Οδό Άρτας, πέντε δράστες, αφού τον ακινητοποίησαν με τη χρήση βίας και μαχαιριού, του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (970) ευρώ, τραυματίζοντάς τον στο δεξί του χέρι.
Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας με την συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης & Καταστολή Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας, μετά από συντονισμένη επιχείρηση, εντόπισαν σήμερα (27-01-2016) το πρωί στους Κεραμάτες Άρτας τους πέντε δράστες, οι οποίοι αφού αναγνωρίστηκαν από τον παθόντα, συνελήφθησαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.