Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Πέραμα Ιωαννίνων: Συνελήφθησαν τέσσερις αλλοδαποί κατηγορούμενοι για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της κατοχής ναρκωτικών ουσιών, κλοπής τροχοφόρου και παράνομης εισόδου στη χώρα

Συνελήφθησαν, χθες (26.01.2016) το μεσημέρι στο Πέραμα Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, τέσσερις αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, τρεις άνδρες ηλικίας 18, 20 και 25 ετών και μία 22χρονη γυναίκα, κατηγορούμενοι για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της κατοχής ναρκωτικών ουσιών, κλοπής τροχοφόρου και παράνομης εισόδου στη χώρα.
Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, διαπιστώθηκε ότι οι τέσσερις αλλοδαποί είχαν εισέλθει και διέμεναν παράνομα στη χώρα μας, ενώ στην κατοχή του 20χρονου και του 25χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης και εβδομήντα ναρκωτικά χάπια.
Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας, βρέθηκε στην κατοχή των δραστών ένα Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή την 26-01-2016 στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.
Το παραπάνω όχημα κατασχέθηκε προκειμένου να αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.