Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

H Γενική Γραμματέας συναντήθηκε με αντιπροσωπεία των Α.μεΑ που επαναπροσλαμβάνονται στη Δ.Ε.Υ.Α. Ιωαννίνων

Τη διαβεβαίωση πως μέχρι τα Χριστούγεννα θα δοθεί τέλος στην αγωνία τους για το εργασιακό τους μέλλον έδωσε η Γενική Γραμματέας.

 Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας Βίκυ Ευταξά στην αντιπροσωπεία των Α.μεΑ που την επισκέφθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (11/12/2014) και εκκρεμεί η επαναπρόσληψή τους στη Δ.Ε.Υ.Α. Ιωαννίνων .
 Τα άτομα με ποσοστό αναπηρίας πάνω από 67% των οποίων η Δ.Ε.Υ.Α. μετέτρεψε τις συμβάσεις τους σε αορίστου χρόνου ζήτησαν από τη Γενική Γραμματέα να επισπευσθούν οι διαδικασίες για την επαναπρόσληψή τους καθώς εκκρεμμεί η εξέταση ενστάσεων επί της συγκεκριμένης απόφασης του Δ.Σ. της Δημοτικής Επιχείρησης.

Η Γενική Γραμματέας τους διαβεβαίωσε πως ήδη οι υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης εξετάζουν κατά προτεραιότητα την υπόθεσή τους και έχουν προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου μόλις κατατεθούν από πλευρά της Δ.Ε.Υ.Α.Ι. και οι δικές της απόψεις, όπως ορίζουν οι διαδικασίες, να δοθεί «το πράσινο φως» για την επαναπρόσληψή τους.
Μάλιστα εκτίμησε πως οι διαδικασίες θα έχουν ολοκληρωθεί τις προσεχείς εβδομάδες και θα τακτοποιηθούν όλοι έως τις εορτές των Χριστουγέννων.
   

ΠΗΓΗ: www.apdhp-dm.gov.gr