Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

"ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΩΓΩΝΙΟΥ": ΕΝΟΤΗΤΑ καθημερινότητα και ανάπτυξη ο στόχος μας για το Πωγώνι

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

     Tο σύνθημά μας, το σύνθημα του Δημάρχου που υιοθετήσαμε όλοι οι συνεργάτες του, ήταν να «βάλουμε πλάτη στα δύσκολα» την εποχή της κρίσης και των λειψών εσόδων.  Ήμασταν εκεί δίπλα στους δημότες μας σε κάθε γωνιά του Δήμου, όχι ως δημοτικοί άρχοντες αλλά ως υπεύθυνοι για την επίλυση των προβλημάτων τους.  Η εποχή των βαρύγδουπων δηλώσεων μέσα από τα γραφεία και τον τύπο σταμάτησε για την χώρα μας το 2010.  Εμείς καταφέραμε να ακούσουμε την φωνή των ακριτών μας και να εξελιχτούμε. 
    Τα χρόνια της κρίσης, μας είπαν οι δημότες, σας θέλουμε δίπλα μας στα προβλήματά μας, και εμείς ήμασταν εκεί για να ζητούμε σήμερα την ψήφο τους.
     Γνωρίζει πολύ καλά ο κ. Ντόντης ότι η πόρτα του Δημάρχου ήταν ανοιχτή για να εξυπηρετήσει με τους συνεργάτες του όλους ανεξαιρέτως.  
Οι «κολλητοί» είναι στην φαντασία του κ. Ντόντη.  

Οι χαρακτηρισμοί και τα «τσιτάτα» δεν αποτελούν πολιτικό λόγο αλλά μάλλον απεγνωσμένη αντίδραση σ΄ αυτό που θέλει να αποφύγει, δηλ. την ήττα στις εκλογές.
     Παρακαλούμε όλους τους υποψηφίους και τους φίλους της παράταξής μας, να μην παρασυρθούν σε έναν αδιέξοδο πόλεμο έντασης που προκαλεί ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.  
Η παράταξή μας αποτελείτε από εργάτες της τοπικής αυτοδιοίκησης που είχαν ως έργο να βρίσκονται δίπλα στους πολίτες και να έχουν πάντα τις πόρτες ανοιχτές για ΕΝΑ ΕΝΩΜΕΝΟ ΠΩΓΩΝΙ.  
Ο λαός θα κρίνει και θα συγκρίνει.  
Ξέρει άλλωστε καλά ποιοι ήταν δίπλα του καθημερινά  όπου χρειάστηκε και με όσο κόπο απαιτήθηκε. 
Η απουσία του κ. Ντόντη όλα αυτά τα χρόνια δεν αναπληρώνεται με «οργισμένες» ανακοινώσεις, ούτε με την παρουσία στα χωριά τώρα, λίγο πριν τις εκλογές. 
Αλλά ακόμη και τώρα θα πάρει από τους κατοίκους το μήνυμα για μεγαλύτερη ταπεινότητα και ειλικρινές ενδιαφέρον.
Το ψηφοδέλτιό μας δεν περιέχει ούτε σωτήρες ούτε υποψήφιο Δήμαρχο και δημοτικούς συμβούλους «πιο ψηλούς» από τους άλλους δημότες. 
Εμείς με αυτό το ύφος που απαίτησε ο Δήμαρχος από όλη την ομάδα, ενώσαμε το Δήμο μας που υποφέρει από τα δεινά της κρίσης.  
Θα ξαναπαντήσουμε με την σκληρή δουλειά και το νοικοκύρεμα.  
Γραμμή μας λοιπόν, το δηλώνουμε ρητά σε όλους, είναι η ΕΝΟΤΗΤΑ που απαιτούν οι καιροί, μετά η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ και παράλληλα η ΑΝΑΠΤΥΞΗ. 
Το καθεστωτικό μοντέλο του «άμεμπτου πολιτικού σωτήρα» που είναι ανώτερος από τους άλλους και θα φέρει την αισιοδοξία και την λύτρωση, το μοντέλο που κατάστρεψε την χώρα, θα το νικήσουμε οριστικά.
       Ας μην προσπαθεί ο κ. Ντόντης να εμφανιστεί ως το νέο πρόσωπο στα κοινά του Πωγωνίου που θα χτυπήσει το «κατεστημένο».
Ο κ. Ντόντης άσκησε εξουσία ως Δήμαρχος Άνω Πωγωνίου και κρίθηκε για τα έργα και τις πράξεις του, κι αυτές τον ακολουθούν, αλλά ακόμη το πληρώνει η παρούσα Δημοτική Αρχή. 
Αλλά θα κριθεί ακόμη περισσότερο για την τακτική και την ανεπάρκεια του ως αντιπολίτευση, αυτά τα δύσκολα χρόνια, που δεν στήριξε  τους κατοίκους του Δήμου.
Δύναμη αλλαγής έπρεπε να είναι οι προτάσεις, τα σχέδια και τα επιχειρήματα του κ. Ντόντη που θα στήριζαν τον καθημερινό αγώνα για το παρόν και το μέλλον του τόπου.
Απ΄ ότι φαίνεται θα τα περιμένουμε για πολύ ακόμα, γιατί αντί γι΄ αυτά, επιλέγει προεκλογικά τα πυροτεχνήματα, τους χαρακτηρισμούς και τους αφορισμούς.

Γραφείο Τύπου

«Ενωτικής Πρωτοβουλίας Πωγωνίου»