Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Ο Αγροτικός Αστέρας Άνω Καλαμά με ανακοίνωση του καταγγέλλει την συμπεριφορά κάποιων «παραγόντων» της ομάδας του Α.Π.Ο.Ε.Λ.

Με ανακοίνωση του ο Αγροτικός Αστέρας Άνω Καλαμά καταγγέλλει την συμπεριφορά κάποιων παραγόντων της ομάδας του Α.Π.Ο.Ε.Λ. μετά το τέλος του αγώνα μεταξύ των ομάδων Α.Π.Ο.Ε.Λ. και  Αγροτικού Αστέρα Άνω Καλαμά (9-02-14).
 Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
«Ο Αγροτικός Αστέρας, βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση, να καταγγείλει την συμπεριφορά κάποιων παραγόντων της ομάδας του Α.Π.Ο.Ε.Λ. την 09-02-2014 μετά το τέλος του αγώνα μεταξύ των ομάδων Α.Π.Ο.Ε.Λ. και  Αγροτικού Αστέρα Άνω Καλαμά.
Οι άνθρωποι του Α.Π.Ο.Ε.Λ. έχοντας μάλλον πρόβλημα με τον διαιτητή του αγώνα απ΄ ότι φάνηκε, δεν προσέρχονταν να υπογράψουν το φύλλο αγώνος, με αποτέλεσμα να κρατούν και ανθρώπους της ομάδας μας για 45΄ λεπτά να περιμένουν.
Την πρώτη φορά που πήγαμε και τους παρακαλέσαμε να έρθουν να υπογράψουν για να μπορέσουμε να φύγουμε διότι έχουμε και δρόμο για να πάμε στο χωριό μας, μας επιτέθηκαν φραστικά νομίζοντας ότι είμαστε από τους διαιτητές.
Την δεύτερη φορά που ξαναπήγαμε να τους πούμε να έρθουν να υπογράψουν, η απάντησή τους ήταν δικαιολογίες και ειρωνεία από κάποιους ποδοσφαιριστές της γηπεδούχου!
Επίσης θεωρούμε ότι η ελάχιστη προσφορά στην προσπάθεια των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών, είναι η παρουσία γιατρού στους αγώνες, όπως αναφέρει σχετικά και η προκήρυξη της Ε.Π.Σ.ΗΠ..
Οι γηπεδούχοι παρόλα αυτά όρισαν υπεύθυνο παράγοντα της ομάδας του, ο οποίος είναι νοσηλευτής και δυστυχώς στον συγκεκριμένο αγώνα είχαμε τρεις τραυματισμούς ποδοσφαιριστών μας εκ των οποίων οι δυο διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο, ο ένας με κάταγμα στο χέρι και ο άλλος με σχίσιμο στο πρόσωπο (του έγιναν ράμματα).
Η ομάδα του Α.Π.Ο.Ε.Λ. είναι μια νέα ομάδα, με νέους ανθρώπους στην διοίκηση και θέλουμε να πιστεύουμε ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν εκφράζουν το σύνολο της διοικήσεως του.
 Όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία κάνουν τον ίδιο μεγάλο αγώνα για την επιβίωση τους και πάνω από όλα πρέπει να υπάρχει σεβασμός μεταξύ των ομάδων».      

ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ