Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Ο σύζυγος της Ντόρας Μπακογιάννη έβγαλε έξω το εκατομμύριο!

Ο επιχειρηματίας κ. Ισίδωρος Κούβελος, σύζυγος της προέδρου της Δημοκρατικής Συμμαχίας, κας Ντόρας Μπακογιάννη είναι το πρόσωπο που μετέφερε στο εξωτερικό το ποσό του ενός εκατομμυρίου δολαρίων και όχι ευρώ, τον Μάρτιο του 2011.

Η ανακοίνωση έγινε από τον αντίπροεδρο της Βουλής κ. Ευάγγελο Αργύρη, ενώ και η ίδια η κα Μπακογιάννη, μιλώντας με δημοσιογράφους είπε ότι τα χρήματα προέρχονται από την επιχειρηματική δραστηριότητα του συζύγου της.
«Δέχτηκα τηλεφώνημα από τον αντιπρόεδρο της Βουλής κ. Ευάγγελο Αργύρη ο οποίος με ρώτησε για ένα έμβασμα του συζύγου μου στο εξωτερικό τον Μάρτιο του 2011. Το ποσό αυτό προέρχεται από πώληση μετοχών στις ΗΠΑ το οποίο έπρεπε να περάσει από την Ελλάδα. Το ποσό αυτό προορίζεται για αγορά πλοίου και αποτελεί μία απολύτως νόμιμη επιχειρηματική δραστηριότητα του συζύγου μου».
Για να συμπληρώσει "πρόκειται για φαρσοκωμωδία που για πέντε ημέρες αιωρούνταν. Δεν δέχομαι να γίνομαι αντικείμενο σπίλωσης από ανεύθυνους" ενώ συνέδεσε τις εξελίξεις με τον «αγώνα» που δίνει κατά των χρηματοδοτήσεων των κομμάτων.