Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

ΛΩΛΗΣ Θ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ:"ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΑΜΙΝΟ ΕΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΟ" κ. ΣΤΕΡΓΙΟΥ



ΛΩΛΗΣ Θ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ: ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΝΩ ΚΑΛΑΜΑ κ. ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΘΕΟΦΑΝΗ, αλλά και προς τους ψηφοφόρους του Δήμου Πωγωνίου!

Κύριε Δήμαρχε, μετά από τέσσερα χρόνια περίπου που αναλάβετε το Δήμο Άνω Καλαμά, θέλοντας να κάνω ένα απολογισμό των πεπραγμένων σας, στο μόνο που καταλήγω είναι να εκφράσω την ντροπή μου για το ότι συμμετείχα στο συνδυασμό σας στις προηγούμενες εκλογές.
Οι λόγοι που με οδηγούν σε αυτό είναι οι εξής:
1.Στα τέσσερα χρόνια το έργο σας είναι μηδαμινό έως ανύπαρκτο. Θυμηθείτε σας παρακαλώ π.χ. την αγορά του Παρακαλάμου, σε μια νύχτα τη χαλάσατε και σε τέσσερα χρόνια δεν κάνατε τίποτα. Έτσι φτάσαμε η προηγούμενη δημοτική αρχή του κ. Βιρβίλη να φαντάζει χίλιες φορές καλύτερη από εσάς, κατά γενική ομολογία.
2.Από τα τεχνικά προγράμματα των τεσσάρων ετών υλοποιήσατε ελάχιστα. Αντίθετα όμως στα χωριά που θέλατε υλοποιήσατε ή προγραμματίσατε έργα και μάλιστα με εξωφρενικά ποσά π.χ. ΚΗΦΗ Κουκλιών. Μην μου λέτε σε παρακαλώ πως φταίει η οικονομική κρίση ή το σταμάτημα του ΘΗΣΕΑ γιατί είχατε και καλές εποχές που χρήματα έρρεαν άφθονα.
3.Έμαθα πως έχετε το «χρίσμα» από τη Ν.Δ.. Το έχετε όμως με «απευθείας ανάθεση» και όχι από τον κόσμο των νεοδημοκρατών. Δεν τους ρωτήσατε και δεν πήρατε τη γνώμη τους. Οι νεοδημοκράτες όμως δεν έχουν παρωπίδες αλλά έχουν τα πιστεύω τους και τις αρχές τους, όπως και οι οπαδοί των άλλων ελληνικών κομμάτων άλλωστε. Δεν πιστεύουμε σε κανέναν από αυτούς που καπηλεύτηκαν και δυσφήμησαν το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και έγιναν έτσι πρωταγωνιστές σκανδάλων που μονοπώλησαν το ενδιαφέρων των ΜΜΕ την περίοδο διακυβέρνησης από την Νέα Δημοκρατία. Πιστεύουμε σε άξιους πολιτικούς. Εσείς μάλλον δεν καταλάβατε αυτό, δικαιολογημένα όμως γιατί έχετε το ελαφρυντικό το ότι είστε πρόσφατη ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ στη Ν. Δ.. Οπότε τέτοιο χρίσμα καλύτερα να σας έλλειπε, γιατί οι νεοδημοκράτες σας έχουν γυρίσει την πλάτη. Για να πούμε όμως την αλήθεια, είναι το μοναδικό σας έρεισμα για την ύπαρξή σας στην σκηνή των δημοτικών πεπραγμένων.
4.Επί τέσσερα χρόνια κ. Δήμαρχε επαναπαυθήκατε στις δάφνες και τα αξιώματα σας και ξεχάσατε τους συνεργάτες σας που σας ανέδειξαν αλλά αφού δεν το περιμένατε, μάλλον δεν το έχετε πιστέψει ακόμα πως είστε Δήμαρχος και όχι καλά αμειβόμενος δημόσιος υπάλληλος. Το ίδιο ισχύει και για λίγους ευτυχώς συνεργάτες σας που αφού βοηθηθήκαν από μένα στο να εκλεγούν μετά έπαψαν να με γνωρίζουν και αυτό γιατί ντρεπόταν. Αυτοί σας έχουν απομείνει, γιατί οι περισσότεροι απομακρύνθηκαν από κοντά σας αηδιασμένοι. Απορώ, πως κάνατε συνδυασμό αφού οι κινήσεις σας είναι τόσο χλιαρές που δεν το έχει πάρει κανείς στα σοβαρά ή μήπως υπολογίζεται σε τίποτα τερτίπια της 2ης Κυριακής;
5.Ντρέπομαι ακόμα κ. Δήμαρχε για το ότι στις περασμένες εκλογές μίλησα με τον απλό κόσμο και τους έπεισα να μας στηρίξουν με την ψήφο τους, ιδιαίτερα τους χωριανούς μου.
Θυμάστε το αποτέλεσμα στη Σιταριά;
Τώρα τι να τους πω;
Απόδειξη των παραπάνω είναι το ότι μέχρι στιγμή που γράφω αυτή την επιστολή (14-10-2010) και ενώ όλοι οι άλλοι οι υποψήφιοι με αναζητήσαν εσείς δεν πήρατε ούτε ένα τηλέφωνο. Φαίνεται ότι δεν με χρειάζεστε. Εύχομαι να είναι έτσι.
Ή μήπως ντρέπεστε;
Μετά από αυτά κ. Δήμαρχε τη ντροπή, την απογοήτευση και την πικρία που έχω, σας τα προσφέρω σαν δώρο αποχαιρετισμού. Για τις ερχόμενες εκλογές θα στηρίξω τον υποψήφιο Δήμαρχο του Δήμου Καλπακίου, τον κ. Καψάλη Κωνσταντίνο, γιατί πιστεύω ότι είναι άξιος και ικανός για την τοπική αυτοδιοίκηση. Αυτό το αποδεικνύει η 12χρονη προσφορά του και το έργο του στο Δήμο Καλπακίου. Πιστεύω πως έτσι θα κερδίσουμε κάτι από τα τέσσερα χαμένα σας χρόνια.
Όσο για την έδρα του Δήμου θα την ήθελα στον Παρακάλαμο γιατί πιστεύω πως τη δικαιούται. Εσείς όμως κάνατε κανένα έργο υποδομής για να μπορούσαμε να τη διεκδικήσουμε;
Τι έγινε με την αγορά του Παρακαλάμου;
Τι έγινε με την αποχέτευση – βιολογικο;
Τι λέτε για τα σφαγεία; Παλιά και νέα;
Ας σταματήσουμε τα παραμύθια για την έδρα!!

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
ΛΩΛΗΣ Θ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΩΓΩΝΙΟΥ»
ΤΟΥ ΚΑΨΑΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ