Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Ιωάννινα: Συνελήφθη 27χρονος για κλοπές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων

Εξιχνιάσθηκαν έξι (6) περιπτώσεις κλοπών

Συνελήφθη, χθες (13-03-2017) το μεσημέρι στα Ιωάννινα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ιωαννίνων σε συνεργασία με αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, ένας 27χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.
Ειδικότερα, ο δράστης εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς χθες το μεσημέρι στον υπαίθριο χώρο στάθμευσης του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων και μετά από έρευνα που έγινε στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητό του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων, ένα ζευγάρι γάντια και χρηματικό ποσό.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα λίγο νωρίτερα στον ίδιο χώρο, είχε διαρρήξει σταθμευμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, σπάζοντας την κλειδαριά της πόρτας, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσει κάποιο αντικείμενο.
Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας διαπιστώθηκε ότι, ο 27χρονος κατά το χρονικό διάστημα από τα μέσα Ιουλίου έως και τον Δεκέμβριο του 2016, διέπραξε στον ίδιο χώρο και με την ίδια μεθοδολογία δράσης, άλλες πέντε διαρρήξεις-κλοπές από σταθμευμένα αυτοκίνητα, από όπου αφαίρεσε χρηματικά ποσά και διάφορα αντικείμενα.
Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.