Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Ετήσιος χορός Αδελφότητας Σελλαδιτών Άρτας, το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015, ώρα 22.00, στο κέντρο "Χαλκιάς Palace" (Ψαρών 4, Πλατεία Καραϊσκάκη, Αθήνα-Μεταξουργείο)


Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αδελφότητας Σελλαδιτών σας καλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας, τον ετήσιο χορό του χωριού μας, που θα διεξαχθεί ημέρα Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015 με ώρα προσέλευσης 22:00 στο κέντρο "Χαλκιάς Palace" (Ψαρών 4, Πλατεία Καραϊσκάκη, Αθήνα-Μεταξουργείο) με κορυφαίους καλλιτέχνες της ηπειρώτικης μουσικής.
 Θα γλεντήσουμε και αυτή τη χρονιά με την δική μας ορχήστρα σε αποκλειστικά δικό μας χώρο, στο τραγούδι ο Δημήτρης Αχνούλας και η Μαρία Ακρίβου ενώ στο κλαρίνο ο Βασίλης Μαρκόπουλος, το πρόγραμμα θα ξεκινήσει το χορευτικό μας τμήμα.
 Η πρόσβαση στο χώρο είναι εύκολη καθώς βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας και μπορεί να γίνει από την Λεωφόρο Αθηνών και επίσης με το Μετρό που βρίσκεται σε απόσταση 50 μέτρων από το κέντρο. 
Η πρόσκληση ανέρχεται στα 20 ευρώ με πλήρες μενού, με άφθονο κρασί και αναψυκτικά. 
Σας περιμένουμε με τους συγγενείς σας και τους φίλους σας να γλεντήσουμε μέχρι το πρωί. 
Η παρουσία σας συμβάλει ουσιαστικά στην σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των μελών μας και το Δ.Σ. της Αδελφότητας προσδοκά στην στηριξή σας, καθώς η δύναμή της είστε εσείς.