Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Συλλήψεις φυγόποινων στα Ιωάννινα, στην Κακαβιά και στο Δελβινάκι Ιωαννίνων


Συνελήφθησαν, κατά το τελευταίο 24ωρο, από αστυνομικούς των υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, τρεις φυγόποινοι, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις.
Αναλυτικότερα, συνελήφθησαν:
1. Σήμερα (16-05-2015) μετά τα μεσάνυκτα στην Κακαβιά Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κακαβιάς, ένας 33χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν τέσσερις (4) καταδικαστικές αποφάσεις, συνολικής ποινής φυλάκισης δύο (2) ετών και εννέα (9) μηνών καθώς και χρηματικής ποινής (1.600) ευρώ, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο, λαθρομεταφορά και παράνομη είσοδο στη χώρα, πλαστογραφία και απόπειρα υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης. Επιπρόσθετα, σε βάρος του 33χρονου εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη χώρα μας.
2. Χθες (15-05-2015) το απόγευμα στο Δελβινάκι Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δελβινακίου, ένας 37χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, ποινής φυλάκισης (4) μηνών, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο.
3. Χθες (15-05-2015) το μεσημέρι στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Ιωαννίνων, ένας 42χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση για παράβαση του Κ.Ο.Κ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.