Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΙΕΡΟΔΙΔΑΣΚΑΛΕΙΟΥ ΒΕΛΛΑΣ: Γενική Συνέλευση στις Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου, στα Λιθαρίτσια


Γενική Συνέλευση των μελών και των αποφοίτων του Ιεροδιδασκαλείου Βελλάς Ιωαννίνων θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου.
Η συνέλευση θα γίνει στα Λιθαρίτσια, στις 7 το απόγευμα, με θέματα τον απολογισμό του απερχόμενου Δ.Σ. και την έγκριση πεπραγμένων και οικονομικής διαχείρισης και τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής.
Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου, στον ίδιο χώρο, την ίδια ώρα και με τα ίδια θέματα συζήτησης.
Επίσης, η Διοίκηση του Ιεροδιδασκαλείου προσκαλεί τους απόφοιτους και τις οικογένειές τους στην καθιερωμένη ετήσια χοροεσπερίδα της Ένωσης Αποφοίτων Ιεροδιδασκαλείου Βελλάς, η οποία θα πραγματοποιηθεί επίσης στα Λιθαρίτσια την Παρασκευή, 18 Φεβρουαρίου, μετά το πέρας της γενικής συνέλευσης.
Στη χοροεσπερίδα συμπεριλαμβάνεται δείπνο με τιμή πρόσκλησης 20 ευρώ ανά άτομο.
Η Ένωση Αποφοίτων του Ιεροδιδασκαλείου καλεί όλους τους απόφοιτους να τιμήσουν με την παρουσία τους την ετήσια εκδήλωση των Βελλαϊτών, δεδομένου ότι αυτή συμπίπτει και με τα 100 χρόνια από την ίδρυση του Ιεροδιδασκαλείου Βελλάς.