Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

Ευχαριστήριο μήνυμα του επικεφαλής της παράταξης "ΑΝΑΤΡΟΠΗ-ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ-ΕΥΗΜΕΡΙΑ" κ. Ιωάννη Νικόπουλου


"Αγαπητοί μου συνδημότες, ετεροδημότες, απανταχού Πωγωνίσιοι, φίλες και φίλοι...
Όλο αυτό τον καιρό, με μοναδικό γνώμονα την αγάπη για τον τόπο μας και τη διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς σ αυτόν, δώσαμε μαζί, έναν αγώνα ωραίο, ηθικό, αξιοπρεπή, έντιμο και ειλικρινή.
Αισθάνομαι λοιπόν την ανάγκη να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλους εσάς για τη στήριξή σας, την εμπιστοσύνη που μας δείξατε και την δύναμη που μας δώσατε στην προσπάθεια μας να δημιουργήσουμε μια νέα προοπτική για τον τόπο μας.
Παράλληλα, θέλω να ευχαριστήσω ένα προς ένα όλα τα στελέχη της Παράταξής μας που πάλεψαν με όλες τους δυνάμεις και στάθηκαν αρωγοί και συμπαραστάτες μου σ αυτό τον αγώνα ενωμένοι σαν μία γροθιά ως το τέλος.
Η λαϊκή ετυμηγορία όμως θα πρέπει να είναι πάντα απόλυτα σεβαστή κι αποδεκτή. Γι αυτό θέλω να συγχαρώ τον εκλεγέντα Δήμαρχο κ. Κων/νο Καψάλη για την εκλογή του και όλους τους συνεργάτες του. Η 5ετία που ακολουθεί θα είναι δύσκολη κι εύχομαι να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις προκλήσεις της διότι θα κριθούν για την συνέπεια όσων είπαν και υποσχέθηκαν, σε σχέση με αυτά που θα πράξουν.
Επιπλέον τον διαβεβαιώνω ότι θα προβούμε σε όλες τις νόμιμες ενέργειες για την διεξαγωγή του εκλογικού αποτελέσματος, δεδομένου ότι σημειώθηκαν πολλά γεγονότα που κλόνισαν την εμπιστοσύνη μας για την καθαρότητά του.
Τέλος, θέλω να συγχαρώ και τις υπόλοιπες Παρατάξεις για τον τίμιο αγώνα που έδωσαν και προσδοκώ μία αγαστή συνεργασία μαζί τους.
Με όραμα, αποφασιστικότητα, συνέπεια και αίσθημα ευθύνης δηλώνω κατηγορηματικά ότι θα συνεχίσουμε ακάθεκτοι κι ενωμένοι τον αγώνα μας από την θέση της αντιπολίτευσης καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να ανταποκριθούμε στο ακέραιο της εμπιστοσύνης που μας δείξατε.

Με εκτίμηση
Ο επικεφαλής της Παράταξης
"Ανατροπή-Πρωτοπορία-Ευημερία" για το Δήμο Πωγωνίου
Ιωάννης Νικόπουλος