Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

Ευχαριστήρια επιστολή του Τσώνη Γεώργιου, πρόεδρου στην Τ.Κ. Δελβινακίου


Συγχωριανοί και φίλοι Δελβινακιώτες,
θα ήθελα, μέσω της παρούσας επιστολής, να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη στο πρόσωπό μου, με την ανάδειξή μου σε Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Δελβινακίου.
Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φίλους και συνυποψήφιούς μου, στο συνδυασμό «ΔΕΛΒΙΝΑΚΙ – ΝΕΑ ΑΡΧΗ», Αναστασία Κούρου, Ντίνα Λουΐζου, Χρύσα Μητσοπούλου, Δημήτρη Κουρδόγλου, Γιάννη Πάντο, Μιχάλη Τώνη και Γιάννη Χαρισιάδη.
Συγχαρητήρια σε όλους για τον έντιμο αγώνα σας, με τη διαβεβαίωση ότι η συνεργασία μας θα συνεχιστεί με γνώμονα την ωφέλεια του Δελβινακίου.
Επίσης θα ήθελα να συγχαρώ για την εκλογή τους τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Καχριμάνη, τον Δήμαρχο Πωγωνίου κ. Καψάλη, τους εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους, τους Προέδρους και Συμβούλους των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Πωγωνίου, καθώς και τους  εκλεγμένους Τοπικούς Συμβούλους του χωριού μας.
Στη νέα μας προσπάθεια θα πρέπει να είμαστε Όλοι Μαζί ώστε να αναδείξουμε το Δελβινάκι σε όλα τα επίπεδα.
Η Επικοινωνία, η Συνεργασία, η Εργατικότητα, η Ταπεινότητα, η Επιμονή, η ανάδειξη του Εμείς είναι έννοιες που θα πρέπει να μας χαρακτηρίζουν και να τις κάνουμε πράξη.
Ευχαριστώ και πάλι.

                 Ο Νεοεκλεγείς Πρόεδρος της Τ.Κ. Δελβινακίου
                                       Τσώνης Γεώργιος