Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

Η ανοιξιάτικη εκδήλωση αλληλεγγύης της Ηπειρωτικής Εστίας Θεσσαλονίκης


Την Κυριακή 7 Απριλίου 2019 από τις 10.00 π.μ. έως τις 15.00 μ.μ. στην αίθουσα της Ηπειρωτικής Εστίας Θεσσαλονίκης στην οδό Στρατηγού Καλλάρη 2 Λεωφόρος Νίκης πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία η εκδήλωση της Ηπειρωτικής Εστίας Θεσσαλονίκης  για το καλωσόρισμα της Άνοιξης.
Μέλη και φίλοι της ΗΕΘ απόλαυσαν  τον καφέ, το τσάι, το τσίπουρο, με θέα τον Θερμαϊκό και τον Όλυμπο.
Παράλληλα λειτούργησε  και το χαριστικό παζάρι βιβλίων από όπου  επέλεξαν και απέκτησαν  δωρεάν ο,τι κάλυπτε τα ενδιαφέροντα τους. Ελπιδοφόρο το μήνυμα της θετικής ανταπόκρισης ενίσχυσης των δράσεων της ΗΕΘ με την προσφορά: πλαστικών καπακιών για την απόκτηση αναπηρικού αμαξιδίου σε συνεργασία με τη ΣΟΝΕ, με την προσφορά φαρμάκων  για την ενίσχυση των κοινωνικών δομών της Περιφέρειας Ηπείρου και με τα δωράκια και τις λαμπάδες  για τα παιδάκια της ακριτικής Πωγωνιανής και των όμορων περιοχών στην ελληνοαλβανική μεθόριο.
Για την προσφορά και την παρουσία τους θερμές ευχαριστίες εκφράζει το ΔΣ της ΗΕΘ, στον Σύλλογο Μεσσηνίων Θεσσαλονίκης ''Καπετάν Άγρας'' την πρόεδρο του κα Κωνσταντίνα Τσατσαμπά και την Αντιπρόεδρο κα Βίκυ Παραμάνα, στον προεδρο του Συλλόγου Δαμασκηνιωτών και των φοιτησάντων στο Γυμνάσιο  Τσοτυλίου κ.Αλέξανδρο Μπακαϊμη, στις κες Μαράτου και Πετρίδου του ΕΕΣ, στον βουλευτή Θεσσαλονίκης κ. Γιάννη Σαρίδη, στον περιφερειακό  σύμβουλο Κεντρικής Μακεδονίας κ. Στάθη Αβραμίδη ως εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα,στον δημοτικό σύμβουλο δήμου Θεσσαλονίκης κ. Δημήτρη Κούβελα, στους δημοσιογράφους κ.κ Ανδρέα Σταματόπουλο και Αθανάσιο Μανουσάκη , στους υποψήφιους δημοτικούς σύμβούλους Δήμου Θεσσαλονίκης κ.κ Πάνο Φίτζιο, Γιώργο Πάτη -Φουντα ,κα Κοτσάνη Κωνσταντία , την υποψήφια ευρωβουλευτή κα Κούτρη Αικατερίνη , στην υποψήφια βουλευτή κα Ευγενία Χρήστου, στην συγγραφέα κα Λιλίκα Αρνάκη για την δωρεά των βιβλίων της 'Ζω με πάθος'' και ''Κατάδυση'' ,στην κα Μαρία Μίτσιου ,στο ζεύγος Αχιλλέα και Καίτης Λιόντου, στον Δημήτρη Μπουραζάνα, στην κα Νικολέτα Κοντούλη για την ιδιαίτερη συμβολή της στην υποδοχή και περιποίηση των προσκεκλημένων. Χαιρετισμό απέστειλαν ο βουλευτής Θεσσαλονίκης κ, Θεόδωρος Καράογλου, ο φίλος της ΗΕΘ πρώην πρόξενος της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Θεσσαλονίκη Αντώνης Μανδρίτης, η συγγραφέας Ανθούσα Κορτσίνογλου.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με χορηγία της ΓΓ Αθηνάς Τοτοκώτση στη μνήμη του ευεργέτη ΗΕΘ Βασίλη Γκέλη.