Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

Συλλήψεις ατόμων για καταδικαστικές αποφάσεις και πλαστογραφίες

Στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, έξι άτομα, για καταδικαστικές αποφάσεις και πλαστογραφίες.
Συγκεκριμένα συνελήφθησαν:
Χθες το μεσημέρι, στο Καλπάκι Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ιωαννίνων, δύο υπήκοοι Αλβανίας, μία 29χρονη γυναίκα και ένας 37χρονος άνδρας, οι οποίοι είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα. Από τον αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι η 29χρονη κατείχε αλβανικό διαβατήριο με πλαστή σφραγίδα εισόδου, ενώ σε βάρος του 37χρονου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, ποινής φυλάκισης δύο ετών, για παραβίαση αναστολής.
Χθες το μεσημέρι, στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) Θεσπρωτίας, ένας 21χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα ενώ κατά τον αστυνομικό έλεγχο κατείχε και επέδειξε αλβανικό διαβατήριο με πλαστή σφραγίδα εισόδου.
Χθες το μεσημέρι, στην Πάργα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Πάργας, ένας 29χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική
απόφαση Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Καρδίτσας, ποινής φυλάκισης τεσσάρων μηνών και χρηματικής ποινής (3.500) ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
Χθες το απόγευμα, στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) Πρέβεζας, ένας 30χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πρέβεζας, ποινής φυλάκισης επτά μηνών, για κλοπή.
Σήμερα το πρωί στην Τύρια Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δωδώνης, ένας 66χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων, ποινής φυλάκισης δύο μηνών, για υγειονομικές παραβάσεις.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπο αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.