Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2015

Περιφέρεια Ηπείρου: Διανομή ροδάκινων στις Π.Ε. Άρτας, Θεσπρωτίας και Πρέβεζας

Η Περιφέρεια Ηπείρου ως Επικεφαλής Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης, στο πλαίσιο εφαρμογής του Κανονισμού της ΕΕ 1031/2014 για συμπληρωματικά προσωρινά έκτακτα μέτρα στήριξης στους παραγωγούς ορισμένων οπωροκηπευτικών και σε συνδυασμό με την ΚΥΑ 1701/14-8-2015 των Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, μέσω των Κοινωνικών Συμπράξεων που έχουν συσταθεί για τις ανάγκες του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ), υλοποιεί δράση δωρεάν διανομής ροδάκινων στις Π.Ε. Άρτας, Θεσπρωτίας και Πρέβεζας.
Συγκεκριμένα στην Άρτα η διανομή 22 τόνων, μέσω των Δήμων, θα γίνει την Παρασκευή (ώρα 8 π.μ.) στο Εκθεσιακό Κέντρο Αρταίων.
Στην Πρέβεζα η διανομή 20 τόνων στο Δήμο Πρέβεζας θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα (ώρα 8.30 π.μ.) στον χώρο του Γηροκομείου της Ιεράς Μητρόπολης Πρέβεζας


Στη Θεσπρωτία, η διανομή (21 τόνοι), μέσω των τριών Δήμων, θα γίνει τις επόμενες ημέρες.
Οι δικαιούχοι κάρτας σίτισης και ανθρωπιστικής κρίσης προκειμένου να παραλάβουν την ποσότητα ροδάκινων που τους αναλογεί θα πρέπει να προσκομίζουν στους αρμόδιους υπαλλήλους των Δήμων τα κάτωθι:
1. Κάρτα Σίτισης της Ανθρωπιστικής Κρίσης
2. Αστυνομική Ταυτότητα
3. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης (αριθμός μελών οικογένειας)

ΠΗΓΗ: www.php.gov.gr