Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Επίσκεψη του Γιάννη Στέφου στον Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων

Τις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων στη Λιμνοπούλα επισκέφθηκε χθες το απόγευμα ο βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιάννης Στέφος.
Στο Ν.Ο.Ι. τον υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος του Ομίλου Χρήστος Αλεξίου, ο Γενικός Γραμματέας Αναστάσιος Σκλιβανίτης και τα μέλη του Δ.Σ. Κώστας Μόσχος και Αντώνης Καραπέτσιος, με τους οποίους ο κ. Στέφος είχε μακρά συζήτηση.
Ο βουλευτής ενημερώθηκε αναλυτικά για την πορεία και τις επιτυχίες του Ν.Ο.Ι., αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα ο Όμιλος, ο οποίος έχει στο δυναμικό του περισσότερους από 160 ενεργούς κωπηλάτες.
Ειδική μνεία έγινε σε θέματα όπως η στήριξη του Ομίλου με υλικοτεχνική υποδομή προκειμένου να προπονείται απρόσκοπτα ο μεγάλος όγκος των αθλητών του, ενώ εκ μέρους του Δ.Σ. τέθηκε το ζήτημα επισκευής των κωπηλατικών εγκαταστάσεων του ΕΑΝΚΙ και του υγρού στίβου Κωπηλασίας της λίμνης που σήμερα είναι κατεστραμμένος, καθώς και την αξιοποίησης του ΚΕΚΩΠ για τη φιλοξενία της Εθνικής Ομάδας και σωματείων που θα έρχονται στα Γιάννενα για προπονήσεις ή αγώνες.

Ο κ. Στέφος δεσμεύθηκε να συμβάλλει από την πλευρά του με όποιο τρόπο μπορεί ώστε να αντιμετωπιστούν τα ζητήματα που του τέθηκαν, ξεναγήθηκε στο γυμναστήριο, τα λεμβαρχεία και τις υπόλοιπες εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Ι., συνάντησε προπονητές και αθλητές και δήλωσε εντυπωσιασμένος από την οργάνωση και τη δουλειά που γίνεται στο σωματείο.