Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Συγχαρητήρια του Αντιδημάρχου Άνω Καλαμά Γκόγκου Χρήστου στους επιτυχόντες σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

Ο Αντιδήμαρχος Άνω Καλαμά κ. Γκόγκος Χρήστος μετά την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα ΑΕΙ και ΤΕΙ έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Συγχαίρω θερμά όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του ακριτικού Δήμου Πωγωνίου, που μετά από επίμονη προσπάθεια, περνώντας τη σκληρή δοκιμασία των πανελλαδικών εξετάσεων, είδαν τους κόπους τους να δικαιώνονται, πετυχαίνοντας την εισαγωγή τους στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.
Εύχομαι καλή σταδιοδρομία στο νέο εκπαιδευτικό περιβάλλον και να συνεχίσουν με την ίδια θέληση και δυναμική.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και οι γονείς τους, που με πρόσθετες θυσίες στις σημερινές αντίξοες συνθήκες και με πολύ κόπο, κατάφεραν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις εκείνες που θα ανοίξουν στα παιδιά τους το δρόμο στη γνώση και στη μόρφωση, αλλά και στο εκπαιδευτικό προσωπικό των σχολείων του Δήμου μας για την αρωγή τους στη δύσκολη προσπάθεια των υποψηφίων.
Σε όσα παιδιά δεν κατάφεραν φέτος να εισαχθούν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, θέλω να τους υπενθυμίσω πως η ζωή δεν τελειώνει εδώ.
Η ζωή είναι μπροστά τους και θα παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες στο δρόμο τους για την επίτευξη των προσδοκιών τους, αρκεί να τις αξιοποιήσουν, συνεχίζοντας με θέληση και μεθοδικότητα».