Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: «Ισχυρή η εντολή από τη βάση για την αλλαγή σελίδας»

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος είναι από το βράδυ της Κυριακής ο 4ος πρόεδρος στην 38χρονη ιστορία του ΠΑΣΟΚ. Μιλώντας αμέσως μετά την επικύρωση της εκλογής του από τουλάχιστον 200.000 φίλους του Κινήματος, απηύθυνε προσκλητήριο ενότητας και συστράτευσης, το οποίο συνόδευσε με ισχυρές δόσεις αυτοκριτικής αλλά και τη χάραξη ενός νέου, ελπιδοφόρου ορίζοντα για τη χώρα.
«Υπάρχει προοπτική αναπλήρωσης των απωλειών, χρειάζεται όμως δουλειά και σχέδιο», σημείωσε από την Ιπποκράτους ο νέος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ.
«Με την εντυπωσιακή για τα δεδομένα της εποχής συμμετοχή του, τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ δεν ήθελαν απλά να αναδείξουν και να στηρίξουν τον νέο πρόεδρο του Κινήματος. Ήθελαν να στείλουν ένα ισχυρό μήνυμα πως το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ότι δεν έχασε την ψυχή του, πως είναι εφικτός ο στόχος μας για νίκη στις εκλογές, για πρωτιά, προκειμένου το ΠΑΣΟΚ να έχει τον καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις», τόνισε ο κ. Βενιζέλος.
«Σήμερα επανιδρύθηκε η σχέση του ΠΑΣΟΚ με τους πολίτες», είπε ακόμη ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δηλώνοντας συγκινημένος από την συμμετοχή των μελών, στελεχών και φίλων του Κινήματος.