Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: Δεν έφτασαν στον προορισμό τους

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου με προορισμό την Ιταλία, 30χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, διότι μετέφερε μία 30χρονη αλλοδαπή και τα δύο ανήλικα τέκνα της, που κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα και οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν. Προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας, ενώ το ανωτέρω όχημα κατασχέθηκε.
Επίσης, συνελήφθησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στην πύλη του λιμένα εξωτερικού της Ηγουμενίτσας, από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ–Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, 70χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος τύπου CAMPER και η 48χρονη αλλοδαπή συνοδηγός του, διότι μετέφεραν σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στην οροφή του οχήματος, δεκαπέντε αλλοδαπούς, στερούμενους ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.
Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας ενώ το όχημα κατασχέθηκε.


ΠΗΓΗ: www.zougla.gr