Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΡΤΑ: Σεμινάριο για το ιπποφαές στις 24 και 25 Σεπτεμβρίου

Από την Ομάδα Πρωτοβουλίας για το Ιπποφαές της Άρτας ανακοινώνεται ότι θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο με τίτλο «καλλιέργεια του φυτού ΙΠΠΟΦΑΕΣ» στην Άρτα στις 24 και 25 Σεπτεμβρίου.

Σε σχετική ανακοίνωση – κάλεσμα αναφέρονται τα εξής:
«Παρά τις συντονισμένες προσπάθειες, της ομάδας μας και του το Ινστιτούτο Περιφερειακής Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας (Ι.Π.Α.Δ.Μ.), δεν κατέστη δυνατή η πραγματοποίηση του Σεμιναρίου στις 20-21 Αυγούστου όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί, λόγω των θερινών διακοπών αρκετών από αυτούς που ήθελαν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο.


«Κατόπιν αυτού και για να ικανοποιήσουμε τους ενδιαφερόμενους για το σεμινάριο, προγραμματίσαμε καινούργια ημερομηνία, στις 24-25 Σεπτεμβρίου 2011 στο Ξενοδοχείο Κρόνος στην Άρτα.
Το σεμινάριο θα είναι διάρκειας 18 ωρών (15 ώρες θεωρία και 3 ώρες εργαστήρια) και μπορεί να το παρακολουθήσει κάθε ενδιαφερόμενος.
Με το πέρας της εκπαίδευσης, δηλώνουν συμμετοχή οι ενδιαφερόμενοι στην εξεταστική διαδικασία και τους αποδίδετε Βεβαίωση Επιτυχούς Παρακολούθησης, η οποία αποτελεί βασικό στοιχείο για την εγγραφή τους στον Αγροτικό Συνεταιρισμό καλλιέργειας πολυδύναμων φυτών.
Για περισσότερες πληροφορίες για το κόστος της εκπαίδευσης ή για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε με την κα Χατζοπούλου Βούλα στο τηλ. 24610 26622.
Κατεβάστε την αίτηση συμμετοχής και το πρόγραμμα του σεμιναρίου σε pdf από το: http://www.petabook.eu/upload/SEMINARIO_ARTAS.pdf.

Για την Ομάδα Πρωτοβουλίας για το Ιπποφαές της Άρτας Γιώτης Γρ. Ευστάθιος».