Κυριακή 15 Μαΐου 2011

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Ο ΟΦΗ τον συνέτριψε 4-1

Ο ΟΦΗ συνέτριψε 4-1 τον ΠΑΣ και ο Παναιτωλικός που πέρασε από την Ηλιούπολη (3-2) αναδείχθηκε πρωταθλητής στη Football League.


Στο "Γεντί Κουλέ" το ματς δεν άρχισε με τις καλύτερες των προϋποθέσεων για τον ΟΦΗ, ο οποίος με μία μέτρια έως κακή εικόνα στο πρώτο μέρος είδε τον Πατσατζόγλου να δίνει το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους στο 40'.
Ο Αγρίτης, όμως, επανέφερε την τάξη δευτερόλεπτα πριν το σφύριγμα της λήξης του πρώτου ημιχρόνου και με εύστοχο χτύπημα πέναλτι διαμόρφωσε το 1-1.


Στο β' ημίχρονο ο ΟΦΗ πήρε τα πάνω του και με καθολική υπεροχή μετέτρεψε σε θρίαμβο το ματς. Στο 66' ο Καμπάνταης και στο 69' ο Γιακούμπου έδωσαν αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου, ενώ στο 72' ο Αγρίτης με το δεύτερο προσωπικό γκολ έβαλε το κερασάκι στην τούρτα διαμορφώνοντας το τελικό 4-1.
Αξίζει να σημειωθεί πως στο δεύτερο μέρος είχαμε ολιγόλεπτη διακοπή μετά από ένταση ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, αλλά οι ψυχραιμότεροι και τα... μπεκ του γηπέδου έσωσαν την κατάσταση προτού εκτραχυνθεί.

ΠΗΓΗ: http://www.contra.gr/