Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024

ΠΑΣ Γιάννινα - Ηρακλής 2-1

 

Ο ΠΑΣ πήρε το ντέρμπι κόντρα στον Ηρακλή με εκτελεστή Μάντζη! 

Ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε με 2-1 στο ντέρμπι τους «Ζωσιμάδες» του Ηρακλή στη 2η αγωνιστική του Α' ομίλου της Super League 2.

Στο 11' ο Αθανασίου έφυγε στη κόντρα από δεξιά, έδωδε τη μπάλα στον Μάντζη, ο οποίος έκανε και ένα δυνατό διαγώνιο σουτ, με τον Στουρνάρα να μπλοκάρει τη μπάλα.

Στο 14' ο Χριστοδουλόπουλος  εκτέλεσε  φάουλ από δεξιά, ο Κυνηγόπουλος έπιασε την κεφαλιά, στέλνοντας τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

Ο Σόριε εκτέλεσε  κόρνερ στο 17' η μπάλα να φτάνει στον Μάντζη που με δυνατό σουτ με προβολή άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στο 44΄ αντεπίθεση του Ηρακλή, με τον Μπερτόλιο να κάνει τη πάσα στον Κυνηγόπουλο, ο οποίος βρήκε με τη σειρά του, στον Τσιριγώτη που από το ύψος του πέναλτι, έκανε το σουτ και νίκησε τον Αθανασίου κάνοντας το 1-1.

Στο 50' ο Κυνηγόπουλος βγήκε τετ α τετ με τον Αθανασίου και σούταρε δυνατά, η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.

Στην επιστροφή ο Τσιριγώτης από αριστερά άδειασε τον Ρίντερ και σούταρε προ του Αθανασίου, όμως ο πορτιέρο του ΠΑΣ έσωσε με το στήθος στην κλειστή γωνία.

Στο 50' κλέψιμο του Τζίνο στη μεσαία γραμμή και εξαιρετική κάθετη προς τον Χάινριχ που πριν προλάβει να σκοράρει τον έκοψε ο Κυβρακίδης.

Στο 65' ο Λούπας εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά ο Μάντζης πήρε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Στουρνάρα για το 2-1.

Στο 77' ο Μπερτόγλιο εκτέλεσε φάουλ με την μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Αθανασίου.

ΠΑΣ Γιάννινα (Πομς):

Β. Αθανασίου, Ρίντερ, Μπακαδήμας, Σομποσίνσκι, Σόρια, Λούπας, Μπεγκάλα, Τζίνο, Χάινριχ (Μπατίστ 86'), Αθανασίου (Νικολιάς 71′), Μάντζης (Σέποβιτς 71′)

Ηρακλής (Οφρυδόπουλος): 

Στουρνάρας, Κιβρακίδης (Καλουτσικίδης 86'), Τασουλής, Σιδεράς, Διαμαντής, Χάμοντ, Μπελμόντ (Ντουκουρέ 67′), Χριστοδουλόπουλος (Μιράντα 67′), Μπερτόγλιο, Κυνηγόπουλος, Τσιριγώτης (Κούστα 86').