Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021

Δήμος Πωγωνίου: Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου, ώρα 12:00 το μεσημέρι

 


Σας προσκαλούμε σε δια ζώσης τακτική σύγκληση της Οικονομικής Επιτροπής, που θα διεξαχθεί στο κεντρικό Δημοτικό Κατάστημα Καλπακίου την 11η Οκτωβρίου 2021, ημέρα Δευτέρα ώρα 12.00 το μεσημέρι, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης, ήτοι:

ΤΙΤΛΟΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

1. Περί ψήφιση πιστώσεων και ανάληψη χρημάτων για υποχρεώσεις του Κληροδοτήματος «ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΙΛΑΡΙΔΗ» Κοινότητας Βήσσανης έτους 2021.

2. Περί ψήφιση πιστώσεων και ανάληψη χρημάτων για υποχρεώσεις του Κληροδοτήματος «ΛΟΥΚΑ ΚΟΝΤΗ» Κοινότητας Βήσσανης έτους 2021.

3. Περί σύστασης επιτροπής για την παραλαβή εργασίας/υπηρεσίας «Συντήρηση-Επισκευή των διαμερισμάτων του Κληροδοτήματος Παναγιώτη Καρέτσου (ανακαίνιση του ισογείου διαμερίσματος Ι-3 στην οδό Αλκιβιάδη 138 - Πειραιάς)» συνολικής δαπάνης 6.076,00€ .

4. Περί απευθείας ανάθεση - ψήφιση πίστωσης του έργου « Καθαρισμός προαυλίου χώρου-κοπή αποψίλωση χόρτων Ι.Ν. Αγ. Τριάδας» για το έτος 2021 προϋπολογισμού 1.200,00€ από το Κληροδότημα Παν. Καρέτσου Κοινότητας Λάβδανης και σύσταση επιτροπής παραλαβής της εν λόγω εργασίας».

5. Υποβολή πρότασης στο Πράσινο Ταμείο για την χρηματοδότηση της υπηρεσίας «Εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (Σ.Φ.Η.Ο.) στο Δήμο Πωγωνίου», στο πλαίσιο του Άξονα Προτεραιότητας 2 «Αστική Αναζωογόνηση και Λοιπές Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου».

6. Περί έγκρισης ή μη της παράτασης (τροποποίησης)των συμβάσεων που αφορούν την προμήθεια με τίτλο «Προμήθεια υγρών καυσίμων (κίνησης, θέρμανσης & λιπαντικών) για την εξυπηρέτηση των λειτουργικών αναγκών των υπηρεσιών του Δήμου Πωγωνίου, του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας –Αλληλεγγύης- Μέριμνας κα Παιδείας του Δήμου Πωγωνίου, των Σχολικών Επιτροπών Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης, για την περίοδο 2020-2021 (1 μέτος)».

7. Καθορισμός των όρων διακήρυξης ανοιχτής διαδικασίας μέσω Ε.Σ.Η.Δ.Η.Σ. για τη επιλογή αναδόχου εκπόνησης μελέτης με τίτλο: «Ανέγερση νηπιαγωγείου στην Τ.Κ. Καλπακίου» προϋπολογισμού 34.544,28€ με Φ.Π.Α.

8. Έγκριση μελέτης Τοπογραφίας με τίτλο «Οριοθέτηση διευθέτηση ρέματος οικισμού Κουκλιών».

9. Σχετικά με νέα αίτηση του κ. Ν.Σκόρδου για απαλλαγή τόκων που αφορούν ύδρευση στην Κοινότητα Παρακαλάμου – Δ.Ε. Άνω Καλαμά (σχετ. αρ.126/21 Α.Ο.Ε.).

10. ‘Εγκριση μετακίνησης και αποζημίωσης δαπανών Δημάρχου και Δημοτικών Συμβούλων (με την ιδιότητα μελών της Γενικής Συνέλευσης της ΚΕΔΕ) στο ετήσιο τακτικό συνέδριο της ΚΕΔΕ που θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη 14 έως 16 Οκτωβρίου 2021.

11. Έγκριση εξειδίκευσης εγγεγραμμένων πιστώσεων για την πραγματοποίηση πολιτιστικών εκδηλώσεων α)στην μνήμη του ηπειρώτη Μακεδονομάχου Παύλου Μελά και β) του εορτασμού της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940( σχετ.αρ.109/21 Α.Δ.Σ.- ΑΔΑ:ΩΑΦ4Ω1Ω-7Η0).

12. Έγκριση εξειδίκευσης εγγεγραμμένων πιστώσεων για επέκταση ΦΟΠ στις Κοινότητες Κάτω Ραβενίων και Περιστερίου ( σχετ.αρ.111/21 Α.Δ.Σ.-ΑΔΑ: ΩΦΤ8Ω1Ω-ΗΚΖ)

13. Εισήγηση της Οικονομικής Επιτροπής προς το Δημοτικό Συμβούλιο για την 10η αναμόρφωση του προϋπολογισμού οικον. έτους 2021 Δήμου Πωγωνίου».