Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Βέροια-ΠΑΣ Γιάννινα 1-1

Με γκολ του Θωμά Ναζλίδη στο 93΄, η Βέροια ισοφάρισε τον ΠΑΣ Γιάννινα

Το αρχικό σχήμα του ΠΑΣ Γιάννινα, δεν είχε πολλές διαφοροποιήσεις σε σχέση με εκείνο της περυσινής σεζόν.
Με τη συμπλήρωση 43 λεπτών στον αγώνα, ο Κρίστιαν Τσάβες σούταρε από διαγώνια θέση, ο Γιώργος Καντιμοίρης απέκρουσε και στην επαναφορά, ο επερχόμενος Νοέ Ακόστα δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ανυπεράσπιστης εστίας.
Ο Τσάβες δημιούργησε πολλούς μπελάδες στον Νάστο και, μάλιστα, στο 48ο λεπτό λίγο έλειψε να γίνει δημιουργός, όταν μετά από "μαγική" πάσα του, ο Μιχάλης Μανιάς σημάδεψε το δοκάρι του Καντιμοίρη.
Ο Γεωργιάδης έριξε στη μάχη τον Γκεόργκι Μερεμπασβίλι, προκειμένου να τονώσει τη γραμμή κρούσης (έβγαλε τον Μπράνκο Όστοϊτς), ενώ ο Πετράκης αντικατέστησε τον Μπράνα Ίλιτς με τον Ευριπίδη Γιάκο.
Οι φιλοξενούμενοι οπισθοχώρησαν αρκετά για να κρατήσουν το "μηδέν" και έδειξαν ότι θα τα καταφέρουν, αφού η Βέροια δεν δημιούργησε ευκαιρίες στο τελευταίο ημίωρο, όμως λογάριαζαν χωρίς την άστοχη έξοδο του Μάρκου Βελλίδη στο 92', που δεν έμεινε ανεκμετάλλευτη από τον Θωμά Ναζλίδη.

Βέροια (Γεωργιάδης): Καντιμοίρης, Μαλόν, Μαραγκός, Εντζενγκέλε, Νάστος, Όστοϊτς (61' Μερεμπασβίλι), Βεργώνης, Γιουσούφ (87' Μάνος), Ναζλίδης, Μαγέβσκι (73' Τάτος), Αμπντούν.
ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Τζημόπουλος, Μανιάς (81' Σαπαλίδης), Μιχαήλ, Τσουκαλάς, Μπέριος, Ακόστα, Ίλιτς (66' Γιάκος), Στρούνα, Τσάβες, Ναδάλες.