Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Φιλιάτες Θεσπρωτίας: Ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας 37χρονος ημεδαπός

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιατών Θεσπρωτίας, τέσσερις (4) περιπτώσεις κλοπών και απόπειρες κλοπών αυτοκινήτων που έγιναν την 10-03-2015 στην περιοχή του Αετού Φιλιατών.
Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 37χρονου ημεδαπού, ο οποίος ταυτοποιήθηκε ως δράστης των κλοπών.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας που διεξήχθη από το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιατών και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση ευρημάτων, εξακριβώθηκε ότι ο 37χρονος τα ξημερώματα της 10-03-2015, στον Αετό Φιλιατών Θεσπρωτίας, αφαίρεσε δύο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητα , ενώ αποπειράθηκε να αφαιρέσει άλλα δύο, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.
Σημειώνεται ότι τα δύο κλεμμένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητα βρέθηκαν εγκαταλελειμμένα την 10-03-2015 και την 15-03-2015 στον Αετό Φιλιατών και στο Νεοχώρι Θεσπρωτίας αντίστοιχα και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιατών, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχή του δράστη σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.