Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Στις 13 και 14 Ιουλίου το 6ο ράλι σπριντ Δωδώνης

Η ελληνική εταιρεία αυτοκινήτου (ΕΛΕΤΑ) διοργανώνει στις 13-14 Iουλίου το 6ο ΡΑΛΛΥ-ΣΠΡΙΝΤ Δωδώνη στη γνωστή ασφάλτινη ειδική διαδρομή της  Δωδώνης, μήκους φέτος 13.10 Km.  που θα διεξαχθεί τρεις φορές. Το συνολικό μήκος του αγώνα θα είναι 81.60 Km., ενώ ο αγώνας προσμετρά στο Κύπελλο Ασφάλτινων Ράλλυ Ελλάδος και θα υλοποιηθεί υπό την Αιγίδα των Δήμων Ιωαννιτών και Δωδώνης, την υποστήριξη τοπικών  και όχι μόνο, επιχειρήσεων, ελεύθερων επαγγελματιών  και σίγουρα, την αμέριστη υποστήριξη του κύριου χορηγού της διοργάνωσης και για φέτος, Ι. ΚΤΕΟ AUTOTEST, τον οποίο η λέσχη ευχαριστεί για την συνεργασία σε μια δύσκολη όσο ποτέ οικονομική συγκυρία για τη χώρα και την περιοχή μας.
Ο τεχνικός έλεγχος θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του πρατηρίου καυσίμων ΕΛΙΝ επί της οδού Δομπόλη στα Ιωάννινα, το Σάββατο 13 Ιουλίου από τις 15:00 έως τις 18:00.
Στη συνέχεια θ' ακολουθήσει στις 21:00 η εκδήλωση της πανηγυρικής εκκίνησης του αγώνα στη κεντρική πλατεία της πόλης.
Ο αγώνας θα ξεκινήσει επίσημα την Κυριακή στις 9:00 π.μ. Η ειδική θα «κλείσει» για τους θεατές και για λόγους ασφαλείας μιάμιση ώρα πριν την εκκίνηση του 1ου αγωνιστικού αυτοκινήτου, δηλαδή στις 7:30 π.μ.
Η απονομή των επάθλων στους νικητές θα γίνει μετά την ολοκλήρωση του αγώνα στο ξενοδοχείο όπου θα είναι και το Κέντρο του Αγώνα.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα:
-  6934 760 200 με τον Βασίλη Παπαζήση, Πρόεδρο της ΕΛ.ΕΤ.Α.
-  6944 585 853 με τον Χρήστο Σαρηγιαννίδη, Αντιπρόεδρο της ΕΛ.ΕΤ.Α.
-  6949 797 097 με τον Κώστα Πεδιαδιτάκη, υπεύθυνο σχέσεων με αγωνιζομένους
Οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να στέλλονται μέσω email στο eleta.sport@gmail.com   ή με Fax στο 26510-26777. Επίσης λειτουργεί δικτυακός τόπος για την ενημέρωση των ενδιαφερομένων : eleta.pblogs.gr
Οι εγγραφές συμμετοχών άρχισαν την Δευτέρα 24 Ιουνίου και τελειώνουν την Παρασκευή 5 Ιουλίου.
Το παράβολο συμμετοχής είναι 200 Ευρώ για τους ιδιώτες και 400 Ευρώ για τα νομικά πρόσωπα.

Η Λέσχη θα προσφέρει για όσα πληρώματα από άλλες περιοχές τιμήσουν τον αγώνα, ΔΩΡΕΑΝ διαμονή για το Σάββατο 13 Ιουλίου σε ξενοδοχείο 5 αστέρων, στο  οποίο θα πραγματοποιηθεί και η τελετή απονομής των επάθλων στους νικητές. Επίσης για όλους τους συμμετέχοντες η λέσχη θα παραθέσει γεύμα, μετά την λήξη της πανηγυρικής εκκίνησης το Σάββατο.
 Κατόπιν συνεννοήσεως με το Ξενοδοχείο του αγώνα, οι έξτρα κρατήσεις για την Παρασκευή 12/07 έως και την Κυριακή 14/07 θα χρεωθούν με προνομιακή τιμή ανά δίκλινο. Για όσους αγωνιζόμενους επιθυμούν την κράτηση επιπλέον δωματίων, πέραν του Σαββάτου για το πλήρωμα, θα υπάρξει νέα ανακοίνωση με τα τηλέφωνα του ξενοδοχείου στο οποίο θα πρέπει κάθε αγωνιζόμενος να καλέσει για τις κρατήσεις.
Όσον αφορά στην αυτοκινητάμαξα, θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με την ΕΛΕΤΑ το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 01/07 για να εξασφαλίστει ανάλογος αριθμός φορτηγών που θα δεσμευτούν εγκαίρως.
Σε περίπτωση που μεταφερθεί το αγωνιστικό με αυτοκινητάμαξα θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να βρίσκονται σε συγκεκριμένη ώρα σε κομβικό σημείο όπου θα γίνει η φόρτωση την Παρασκευή 12/07, καθώς και να φροντίσουν να υπάρχει έμπιστος χειριστής παρών για την εκφόρτωση στα Γιάννενα.
Η λέσχη θα παρέχει ασφαλή χώρο για τη φύλαξη των αυτοκινήτων στο ξενοδοχείο μέχρι την άφιξη του πληρώματος.
Ανάλογα αντίστροφη διαδικασία θα πρέπει να ακολουθηθεί και κατα την αναχώρηση των αγωνιστικών, καθώς πιθανόν να γίνει Δευτέρα και όχι Κυριακή όπως και θα ήταν ιδανικό.
Επίσης, για να επιστρέψει οποιοδήποτε αυτοκίνητο με την αυτοκινητάμαξα, θα πρέπει να μην έχει υποστεί ζημιά που να αποτρέπει την ασφαλή μεταφορά του.
Τέλος, σε περίπτωση άφιξης στην πόλη των Ιωαννίνων αεροπορικώς, υπάρχει ειδική συμφωνία με εταιρεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων.
Για λεπτομέρειες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον Γιάννη Παπαζήση στο 6998106000.
Τέλος,  ειδικά για τα Τοπικά πληρώματα (και ταμειακά ενήμερα μέλη της ΕΛ.ΕΤ.Α.) σε αντιστάθμισμα των ανωτέρω παροχών, το παράβολο συμμετοχής μειώνεται κατά 50%.

ΠΗΓΗ: www.super-fm.gr