Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

ΑΓΝΗ ΣΠΟΝΙΑ: Συνεχίζουμε, με τους νέους στο προσκήνιο

Στις εκλογές της 6ης Μαΐου οι πολίτες έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα προς το πολιτικό σύστημα και ταυτόχρονα δημιούργησαν εξελίξεις που επηρεάζουν ολόκληρο το Ευρωπαϊκό οικοδόμημα. Με την ψήφο τους, έστειλαν ένα ξεκάθαρο μήνυμα και προς το ΠΑ.ΣΟ.Κ. που δεν πρέπει και δεν μπορούμε να αγνοήσουμε.
Ένα μήνυμα αλλαγής πολιτικής και ανανέωσης που είναι ξεκάθαρο και θα πρέπει να διαπερνάει όλα τα επίπεδα του κόμματος.
Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. έλαβε το μήνυμα και στην κρίσιμη αυτή χρονική συγκυρία στέκεται υπεύθυνα απέναντι στις εξελίξεις ώστε να συμβάλλει στην ταχύτερη έξοδο της χώρας από την κρίση. Σήμερα, απορρίπτουμε τις ανεύθυνες φωνές του λαϊκισμού που ρισκάρουν την Ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας και κρύβουν το πραγματικό στόχο τους, που είναι η επιστροφή στη Δραχμή με όλες τις καταστροφικές συνέπειες.
Απορρίπτουμε τον ψευδό-διπολισμό μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και Συ.Ριζ.α. και ενισχύουμε τις προοδευτικές δυνάμεις για μια σταθερή πορεία της χώρας με κεντροαριστερή διακυβέρνηση.
Σε αυτή τη μάχη η νέα γενιά δίνει το παρόν. Βγαίνουμε στο προσκήνιο και προωθούμε την πολιτική των μεταρρυθμίσεων, κόντρα στις δυνάμεις τις ακινησίας και του λαϊκισμού.
Στις εκλογές της 17ης Ιουνίου, δίνω το παρόν και στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις την προσπάθεια του ΠΑ.ΣΟ.Κ. να δημιουργήσει μια σταθερή και αποτελεσματική διακυβέρνηση της κεντροαριστεράς, με τις προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.
Όλοι μαζί να δώσουμε τη μάχη και να οδηγήσουμε τη χώρα σ’ ένα σταθερό οικονομικό περιβάλλον ώστε να μην πάνε χαμένες οι θυσίες του Ελληνικού λαού.
Με τη νέα γενιά στο προσκήνιο, με φρέσκες ιδέες και άφθαρτα πρόσωπα, η μάχη αυτή θα είναι νικηφόρα και θα τα καταφέρουμε.


Σμπόνια Αγνή
Υποψήφια Βουλευτής ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ν. Πρέβεζας