Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

ΟΓΑ: Λήγει αύριο η απογραφή των συνταξιούχων και δε θα υπάρξει νέα παράταση


Να καταθέσουν μέχρι αύριο Παρασκευή το «Απογραφικό Δελτίο» που τους έχει σταλεί στο κατάστημα της τράπεζας ή των ΕΛ.ΤΑ., καλεί ο ΟΓΑ τους συνταξιούχους.

Ο Οργανισμός προειδοποιεί τους συνταξιούχους ότι δε θα δοθεί άλλη παράταση για την ένταξή τους στο νέο σύστημα πληρωμής των συντάξεων του ΟΓΑ .

Σχετικά με τη διαδικασία απογραφής και το νέο τρόπου είσπραξης των επιδομάτων μέσω τραπεζικού λογαριασμού ή λογαριασμού στα ΕΛ.ΤΑ, ο επιδοματούχος του ΟΓΑ πρέπει να δηλώσει το λογαριασμό, που επιθυμεί να πιστώνεται το πολυτεκνικό επίδομα του, ως εξής:

• Προκειμένου να απογραφεί και να ανοίξει λογαριασμό σε τράπεζα ή στα ΕΛΤΑ ή να δηλώσει αυτόν που ήδη έχει, πρέπει να ελέγξει προσεκτικά τα στοιχεία, που έχουν εκτυπωθεί στο «Απογραφικό Δελτίο» και να το καταθέσει έως τις 11/03/2011 στο κατάστημα της τράπεζας ή των ΕΛ.ΤΑ., που θα επιλέξει.
Αν κάποιο από τα στοιχεία, που ήδη αναγράφονται στο απογραφικό δελτίο, δεν συμφωνεί με τα πραγματικά του ή έχει αλλάξει, αφού το διαγράψει, πρέπει να συμπληρώσει το σωστό δίπλα στο αντίστοιχο πεδίο.