Σάββατο, 31 Αυγούστου 2019

Δείτε αν κερδίσατε στη φορολοταρία του Ιουλίου


Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 30 Αυγούστου η φορολοταρία για τις συναλλαγές που έγιναν τον Ιούλιο με κάρτες και άλλες μορφές ηλεκτρονικών μέσων πληρωμής.
Οι 1.000 τυχεροί της κλήρωσης κερδίζουν από 1.000 ευρώ έκαστος. Τα χρήματα από τα έπαθλα είναι ακατάσχετα και αφορολόγητα. Η πληρωμή του χρηματικού επάθλου θα διενεργείται μέσω τραπεζικών ή λοιπών πιστωτικών ιδρυμάτων.
Τα αποτελέσματα της φορολοταρίας έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ). Για να δείτε αν έχετε κερδίσει θα πρέπει να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.aade.gr
 Μετά την είσοδο σ' αυτήν, θα πρέπει να κάνετε κλικ στην ένδειξη Δημόσιες Κληρώσεις, και μετά, με την χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασης στο TAXIS, να μπείτε στην ειδική εφαρμογή που περιλαμβάνει τα αποτελέσματα της κλήρωσης.
Οι νικητές ενημερώνονται και μέσω προσωποποιημένου μηνύματος στον λογαριασμό τους στο taxisnet, ενώ τα χρηματικά έπαθλα πιστώνονται στον τραπεζικό λογαριασμό που θα έχει δηλώσει ο φορολογούμενος και για αυτό το λόγο είναι απαραίτητη η δήλωση λογαριασμού σε μορφή ΙΒΑΝ στον δικτυακό τόπο https://www1.gsis.gr/webtax/incomefp/login.done