Κυριακή 12 Μαΐου 2019

Τόπουλος Βασίλειος: Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πωγωνίου με την παράταξη «Ανατροπή-Πρωτοπορία-Ευημερία»


«ΑΝΑΤΡΟΠΗ-ΕΥΗΜΕΡΙΑ-ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ»
Υποψήφιος Δήμαρχος Πωγωνίου
ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ  του ΜΕΝΕΛΑΟΥ

Από αρχοντικό χωριό βγαίνουν κι αρχοντικοί άνθρωποι!
Από την πανέμορφη Βήσσανη λοιπόν, έλκει την καταγωγή του ο επόμενος υποψήφιός μας που έρχεται να κοσμήσει με την παρουσία του τον Συνδυασμό μας.
Καλωσορίζουμε λοιπόν τον κύριο Βασίλειο Τόπουλο.
Ο κύριος Τόπουλος διαμένει στην Αμφιθέα Ιωαννίνων, είναι πτυχιούχος της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Βελλάς και της Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών.
Εργάστηκε ως δάσκαλος για τρία έτη, ενώ από το 1989 έως σήμερα εργάζεται ως οδοντίατρος στα Ιωάννινα.
Διετέλεσε Πρόεδρος και μέλος πολιτιστικών, συνδικαλιστικών και ανθρωπιστικών Συλλόγων, Δημοτικός Σύμβουλος του πρώην Δήμου Δελβινακίου από το 2002 έως το 2010 και του Δήμου Πωγωνίου από το 2010 έως το 2019.
Άνθρωπος που κατέχει πλήρως τη λέξη αυτοδιοίκηση. Άτομο που εμπνέει εμπιστοσύνη, μία διορατική οντότητα της αυτοδιοίκησης, με αναλυτική σκέψη και παραγωγή ιδεών, με άριστες διαπραγματευτικές ικανότητες, με ανάληψη πρωτοβουλιών, ιδανικός στην επίτευξη στόχων, ήρεμη δύναμη και καθηλωτική ρητορική.
"Δεν μπορείς να οραματίζεσαι ευοίωνο μέλλον αν δεν αλλάξεις ένα θλιβερό παρόν. Αλλαγή χωρίς ανατροπή δε γίνεται. Η εγκατάλειψη που βιώνει ο τόπος μας είναι αποτέλεσμα των δικών μας συνεχόμενων πολιτικών επιλογών. Ή αλλάζουμε λοιπόν επιλογές ή συνεχίζουμε να βυθιζόμαστε. Δική μας η επιλογή, δική μας κι η ευθύνη. Δική μας όμως κι η απολογία στα παιδιά μας. Γιατί αυτά είναι το μέλλον του τόπου μας"

Λόγια σοφά, αληθινά και ξεκάθαρα!
Καλή επιτυχία Βασίλη!!!