Κυριακή 12 Μαΐου 2019

Ντότης Βαγγέλης: Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πωγωνίου με την παράταξη «Ανατροπή-Πρωτοπορία-Ευημερία»


«ΑΝΑΤΡΟΠΗ-ΕΥΗΜΕΡΙΑ-ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ»
Υποψήφιος Δήμαρχος Πωγωνίου
ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ  του ΜΕΝΕΛΑΟΥ

Άνθρωπος που γνωρίζει καλά πως να ελίσσεται κι αναμφίβολα μπορεί να προβλέψει τις κινήσεις του αντιπάλου. Στρατηγικό μυαλό και πολλές φορές ο αφανής ρυθμιστής καταστάσεων. Αυτός είναι ο επόμενος υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος που στελεχώνει το ψηφοδέλτιό μας και ακούει στο όνομα Βαγγέλης Ντότης.
Τον καλωσορίζουμε!
Ο κ. Ντότης κατάγεται από τον Παρακάλαμο, διαμένει στα Ιωάννινα και εργάζεται ως Υπεύθυνος νοσηλευτών στο Κέντρο Υγείας Δελβινακίου.
Εργάστηκε ως καθηγητής Νοσηλευτικής στα ΤΕΙ Ηπείρου, ενώ από τη θέση του νοσηλευτή προσέφερε τις υπηρεσίες του στο παρελθόν και στο Π.Γ.Ν.Ι
Διετέλεσε μέλος του Ανωτάτου Πειθαρχικού Συμβουλίου του Υπ. Υγείας από το 2006-2010, ενώ ήταν και υπεύθυνος των οικονομικών του Δήμου Πωγωνίου την περίοδο 2007-2010
Γνώστης της λέξης "Αυτοδιοίκηση", διεισδυτικός, δυναμικός, έμπειρος, διεκδικητικός, ψύχραιμος, ειδήμων σε ζητήματα υγείας, άτομο που γνωρίζει καλά την περιοχή του Πωγωνίου και των προβλημάτων που την ταλανίζουν.
"Τάσσομαι στο πλευρό ενός Αρχηγού με περγαμηνές, με αξιοπρέπεια, ήθος κι εντιμότητα. Μιας παρουσίας που σηματοδοτεί την απαρχή της ανατροπής ενός αυτοδιοικητικού κατεστημένου, που οικειοποιήθηκε την «καρέκλα» και την εξουσία αδιαφορώντας για την τύχη του Πωγωνίου και των κατοίκων του. Ο τόπος μας αξίζει καλύτερη μεταχείριση και πρέπει όλοι μαζί προς αυτή την κατεύθυνση να κινηθούμε αν θέλουμε ευημερία στον τόπο μας. Γιατί ο τόπος μας αξίζει το καλύτερο"

Καλή επιτυχία Βαγγέλη!