Κυριακή 12 Μαΐου 2019

Παππάς Σωτήρης: Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πωγωνίου με την παράταξη «Ανατροπή-Πρωτοπορία-Ευημερία»



«ΑΝΑΤΡΟΠΗ-ΕΥΗΜΕΡΙΑ-ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ»
Υποψήφιος Δήμαρχος Πωγωνίου
ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ  του ΜΕΝΕΛΑΟΥ

Από ένα χωριό με σαγηνευτικό φυσικό περιβάλλον, πανέμορφα δάση, πηγές με κρυστάλλινο γάργαρο νερό και μια ηρεμία που γαληνεύει την ψυχή!
Το μαγευτικό Ριάχοβο!
Από κει έλκει την καταγωγή του ο νεαρός υποψήφιος του Συνδυασμού μας, τον οποίο και καλωσορίζουμε.
Ο Σωτήρης Παππάς.
Ο δραστήριος νεαρός μας, έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στο Ίλιον Αττικής, ενώ τα τελευταία τρία χρόνια διαμένει στο Ριάχοβο.
Είναι απόφοιτος της Σχολής τεχνικών αμαξωμάτων του ΟΑΕΔ.
Διετέλεσε για μία τριετία ταμίας του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ριάχοβου και μετέπειτα μέλος του.
Ασχολείται 20 χρόνια με το πάθος του που είναι το μπάσκετ έχοντας σημειώσει πολλές επιτυχίες και απέκτησε πανελλήνιες διακρίσεις.
Μάχιμος, πανέξυπνος, δεν επιτρέπει στις δυσκολίες της ζωής να τον καταβάλουν, υπομονετικός, δε σπαταλά την ενέργειά σε ανούσια πράγματα, καλωσορίζει στη ζωή του τις θετικές ανατροπές που οδηγούν σε ουσιαστικές ανακαλύψεις, ενώ προσωπικό του μότο είναι: "Οι επιτυχημένοι άνθρωποι αναζητούν πως μπορούν να βοηθήσουν τους άλλους, οι αποτυχημένοι εξετάζουν το πως μπορεί να βοηθηθούν οι ίδιοι"
Βαθυστόχαστο!
Και το όραμά του για τον τόπο του είναι.....
"Ένα Πωγώνι να σφίζει από ζωή! Να δοθούν κίνητρα και ευκαιρίες απασχόλησης σε νέους ανθρώπους να ξαναγυρίσουν στον τόπο τους και οι ήδη υπάρχοντες να μην βλέπουν τα όνειρά τους να γκρεμίζονται. Γι αυτό και απαξιώνουν και την πολιτική πλέον. Γιατί όταν είναι φτηνή δεν ελκύει κανέναν τους. Όταν όμως βλέπω νέα παιδιά να αγωνίζονται με σθένος δεν μπορώ να μην απλώσω χέρι βοήθειας. Αυτό είδα στην Παράταξη του κ. Νικόπουλου κι αυτό με εκφράζει. Λέω "ναι" λοιπόν στους νέους συναγωνιστές μου κι ελπίζω μαζί να καταφέρουμε να πάμε τον τόπο μας μπροστά γιατί το αξίζει"

Σωτήριο το όραμά σου Σωτήρη μας!
Καλή επιτυχία!!!