Κυριακή 12 Μαΐου 2019

Γκερμότση-Καρέτσου Σοφία: Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Πωγωνίου με την παράταξη «Ανατροπή-Πρωτοπορία-Ευημερία»



«ΑΝΑΤΡΟΠΗ-ΕΥΗΜΕΡΙΑ-ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ»
Υποψήφιος Δήμαρχος Πωγωνίου
ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ  του ΜΕΝΕΛΑΟΥ

Αν υπάρχει ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα ανθρώπου εργατικότητας με "ηράκλειες" αντοχές σίγουρα "λέγεται".... Σοφία Γκερμότση-Καρέτσου.
Την καλωσορίζουμε στο ψηφοδέλτιό μας.
Η κυρία Γκερμότση γεννήθηκε στη Γερμανία και μεγάλωσε στο Κεφαλόβρυσο απ όπου και κατάγεται.
Ζει μόνιμα στον Παρακάλαμο.
Υπήρξε επί σειρά ετών μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και του Γυμνασίου Παρακαλάμου, ενώ για δύο χρόνια διετέλεσε και Αντιπρόεδρός του.
Ήταν μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Παρακαλάμου, ενώ εξακολουθεί να είναι ενεργό μέλος του Συλλόγου Γυναικών Άνω Καλαμά.
Πραγματικά δραστήρια γυναίκα! Μία ευγενική μορφή με στεντόρεια φωνή που ξέρει να μάχεται, να διεκδικεί, να ταράζει τα νερά όπου χρειάζεται, να καθηλώνει τον συνομιλητή της και να ειρηνεύει καταστάσεις όταν απαιτείται. Η προσφορά της στον συνάνθρωπο μέσα από πλήθος δράσεων μοναδική και η φιλοξενία της αβραμιαία.
"Στο χωριό μου λέμε: "Αν το μόνο που έχεις να δώσεις πλέον είναι τα χαιρετίσματά σου... κάτσε σπίτι σου". Ο τόπος έχει ανάγκη από ανθρώπους που θα τον πάνε μπροστά κι όχι πίσω. Οι νέοι μας εγκαταλείπουν τα χωριά μας. Οι ηλικιωμένοι δεν έχουν τη φροντίδα που θα πρεπε, ο τόπος ερημώνει κι ελπίδα πουθενά. Αν δεν αλλάξουμε σελίδα θα είμαστε άξιοι μιας μοίρας που το μόνο που μας επιφυλάσσει είναι η εγκατάλειψη. Όλοι μαζί λοιπόν στη μάχη της ανατροπής για ένα Πωγώνι της ευημερίας"

Καλή επιτυχία Σοφία!!!