Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

Η Εθνική Ομάδα Τζούντο Εφήβων/Νεανίδων θα φιλοξενηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Καλπακίου


Την Εθνική Ομάδα Τζούντο Εφήβων/Νεανίδων θα φιλοξενήσει για δέκα ημέρες ο Δήμος Πωγωνίου καθώς οι αθλητές θα πραγματοποιήσουν τον προπονητικό τους camp στο Κλειστό Γυμναστήριο Καλπακίου.
Το προπονητικό camp θα διεξαχθεί από 16 έως 25 Ιουνίου 2018 και αφορά την προετοιμασία των αθλητών ενόψει του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Εφήβων/Νεανίδων που θα διεξαχθεί στο Σαράγεβο από τις 28 Ιουνίου έως την 1η Ιουλίου 2018.
Το Κλειστό Γυμναστήριο Καλπακίου εγκαινιάστηκε το 2005 και έκτοτε έχει φιλοξενήσει αθλητικά τουρνουά, εργασιακά πρωταθλήματα και αγώνες. 
Για την φιλοξενία της Εθνικής Όμαδας Τζούντο, ο Δήμαρχος Πωγωνίου κ. Κων/νος Καψάλης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Αισθανόμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την φιλοξενία της Εθνικής Ομάδας Τζούντο. Το Κλειστό Γυμναστήριο Καλπακίου είναι ένα πραγματικό στολίδι για την περιοχή και μέχρι σήμερα έχουν διεξαχθεί αγώνες και τουρνουά που απέδειξαν ότι οι περιφερειακοί Δήμοι έχουν τη δυνατότητα και την ικανότητα να φιλοξενήσουν μεγάλες διοργανώσεις. Ο Δήμος Πωγωνίου στηρίζει έμπρακτα τον αθλητισμό και ευχόμαστε η φιλοξενία μας να βάλει ένα μικρό λιθαράκι στη σωστή προετοιμασία των αθλητών. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην Εθνική μας Ομάδα στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων/Νεανίδων».

ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΩΓΩΝΙΟΥ